Bunu buraya yazmakta nasip oldu çok şükür. İnşallah normal doğum yapmak isteyenlere güzel motivasyon olur.
Öncelikle diğer postlarımda yazmıştım 9 ay özel kontrollüydüm.ve herşey yolunda ise normal doğum istiyordum.Son haftaya yaklaşınca 40 haftam dolunca doktorum bana pazartesi günü yatış yapicaz suni sanci verilir Açılma olmaz ise sezeryan dedi. Salı günü izne çıkıyorum eşin ile konuş kararını ver dedi. Bende beklemek istiyorum dedim. Ben risk alamam izne de çıkıyorum sorumluluk senin dedi sert bir şekilde. Çok tedirgin oldum. Hemen eşime devlete gitmek istediğimi söyledim. Ertesi gün acilden gittim doktor biz 42 ye kadar bekletiyoruz seninde herşey yolunda suyu bebek vs. Bende kendi sancimin gelmesini bekledim ki inanın içimden hep bu geldi.hemen kan idrar tahlili yapıldı nst vs. Eve geldim. Ağrılarım başladı regl sancısı olarak önemsemedim akşam yürüyüş yaptım o sırada kırmızı akıntı geliyor nişan. Gece sancı daha kısa dakikalarda arttı. Her sancı geldiğinde dualar okudum ve sabah 5 e kadar evde sancı çektim. Artık dakikalara düşünce eşimi kaldırdım. Gittik devlete iyiki önceki gün gittim kaydım oldu. Hemen muayene oldum 8 cm açıklık varmış yatısım verildi. İnanılmaz sevindim. Sonra nst ye bağlandım. 10 cm oldu su gelmeyince patlattılar ve ikinmadan sonra bebeğim doğdu 😍 kızlar inanın bebek çıkınca ne sancı ne ağrı hiçbiri kalmıyor. Normal doğumun mucizesi ☺️o gün Meryem süresini de okumuştum. Ve Dua ve surelerle sanciyi karşıladım.iyiki bekledim iyiki devlete gittim. Çok şükür Rabbime sağlıklıyız. Rabbim isteyen herkese kolay doğum nasip etsin 🙏