nurtasdemir peri5860 Allah razı olsun amin inşallah en güzel ve kolayindan size de nasip olsun inşallah 😍
sahra_085 nurtasdemir canım öncelikle gözün aydın, yazdıklarını okurken gözümde canlandı sanki ben doğum yaptım 🥰 hurmayı yemeye ne zaman başladın? Kaçar tane günde?
nurgul278 nurtasdemir merhaba bende İlhan Varank hastanesinde Doğumhane de bebek hemşiresiyim ama şu anda izne ayrıldım 37+4 üm normal doğumu bekliyorum doğumhanemizden memnun kalmanıza çok sevindim fakat bu sizin başarı öykünüz tabi tebrik ederim inşallah benim de sizin gibi çabucak doğumum gerçekleşir 🤲😊
nurtasdemir Mutlulukkk kesinlikle beklemek artık yok hemen mudahele ediliyor. O yüzden devlet bu konuda çok iyiymiş. Amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰 sizede daha güzel ve kolayı nasip olsun inşallah 😍☺️
Aggg nurtasdemir devlette 42 ye kadar mı bekliyorlar kilosu fazla olsa da ben de Zeynep Kamil takipliyim de 39+2 yim şu an kilosu 3600 normal doğum sınırı da 4 kg olduğu için 42 ye kadar beklersem 4 kiloyu zaten geçer mecburi sezeryan olmak zorunda kalmak istemiyorum
-Blgn- Kızlar ben sezaryen olcam ikiz gebelik olduğu için ama çok korkuyorum genel anestezi olcam zaten sonrası için sıkıntı yaşayan yada sezaryen tecrübesi olan var mı aranızda 🥺
Gizemlibirisi nurtasdemir ayy maşallah benim de hayalim hastaneye gider gitmez 8 santim demeleri🤣🤣 Rabb’im güzel ömür yazsin evladiniza
CaglaArtul Dilberevinbarkinyokmu kesinlikle doktor risk görmüyorsa korunmasız ilişki aşırı etkiliyor ben 35.haftamdan sonra sıkça korunmasız ilişkiye girdim ve 7cm açıklıkla hastaneye gittim çok hafif adet ağrısı gibiydi,asıl gidiş nedenim ise kanamam olmuştu nişanım gelmişti nolr nolmaz diye kontrole gittim 2 saat içinde doğum yaptım 🥲🙏🏻
Aggg CaglaArtul ben 39+2 yim eşim ilişkiye girmek istemiyor tedirgin oluyor bebek ve benim için bende bir an önce doğurmak istiyorum
Humeyrazey16 nurtasdemir ayyy masallahhh Rabbim bizede nasip etsin insallah böyle guzel bir dogumu😍bende 39.haftayim
nurtasdemir sahra_085 ayy inşallah daha kolayı güzeli size nasip olsun ☺️ hurma 30 dan sonra başladım ama son haftalar günde çok yedim ☺️
mihrisu merhaba bende özel takipliyim ama devlette doğum yapmak istiyorum 39+4 üm acilden gidip kayıt açtırmak mı gerekiyor
nurtasdemir mihrisu tabiki. Yoksa doğum olduğu zaman giderseniz almayabilirler.hatta bana 9 ay ozeldeydin niye buraya gelsin diye soran gir ebe bile oldu. Son kontroller için devlete gidin kayıt açın. Randevu olmazsa acilden giriş yapın