Birikii Hayırlı olsun bu uygulama da ikizleri takip etme ayarı yok ama konu olarak çok ikiz konusu var çoğul gebelik başlığında görebilirsin bende ikiz annesiyim
Ikiz_annesii Begovicka merhabalar hayirli olsun 35+3 ikizlere hamileyim bende. Baya ikiz gebemiz var burda
Hsrt80 Begovicka bende ikiz gebelik tek yumurta kizlarlarila 19+6 olduk baya agirlastim uykusuz geçiyor
Ozge56 Begovicka daha 6 hafta mercimek kadar değil. 30 haftalardan sonra çok zorlaşıyor ya tadını çıkar canım sağlıkla al kucağına
Begovicka Ozge56 herkes ayni seyi soyluyor, hareket kisitlanmasi gercekten bekledigimden fazla olucak sanirim :D
ikizprensesannesi @Begovicka Bizde varız tek yumurta ikizi kızlarımla 26. Haftadayız idare ediyoruz bir iyi bir yorgun bir agrılı bir enerjik😂💞
nglcktpz Begovicka 33+1 olduk bizde çift yumurta ikizlerimle. Bu haftalar gerçekten zorluğunu görmeye başladım. Uyumak baya zorlaştı :)
Begovicka Kediannesi1 bizimkiler de cift yumurta ikizi, heyecanla cinsiyetlerini ogrenmeyi bekliyoruz. Size de hayirli olsun, saglikla alalim kucagimiza insallah 🫠
hasret80 Begovicka banada çok merak ediyoruz bizde 2kizim ve 1 oğlum var ikizlerle 5 çocuk annesi olucam rabbim hariyli eylesin ins
Sulekm Ankara dan 7+8 de biz pazartesi tek yumurtamı çift yumurtamı ona bakılacak birde 16 aylık bir oğlum daha var sürpriz gelen hamilelikle ikizler Allah kolaylığını versin diyorum :)
Begovicka Sulekm Biz de Ankara’ya tasinmak istiyoruz. Bebekler dogmadan, esim orada is basvurusu yapti. Istanbuldan ziyade Ankara olursa harika olucagina inananiyorum 🫠