Momysumy Siracinannesi öyle de ne bileyim aman 41 e kadar vakir var demekki deyip.hafife aldiysam demekki 😅 biden agrilar baslayinca bi acaba demedim degil hani en azindan 40 i bekler diyordum 😆 hayırlısı
Birrannee Momysumy benimde ilk doğumum 40+6 da oldu o zamana kadar hiç ağrı falan hissetmedim suni sancıyla oldu hatta şimdi 37 haftalığım ağrılarım var hafiften inşallah ilki kadar beklemez
Sinemaknc Momysumy 3 yok önce kızıma doğum yaptım tam 40+0 da dün de oğlumu doğurdum 41+0 la kızım kendi isteğiyle geldi oğlum sezeryan
Kalbiimde2can Momysumy ayyy keske öyle olsaydiii 🤣 ilk oglum 37+1 normal dogumla geldi simdi ikinci bebitoyla 38+3 olduk hala tik yok 😐 hic gelmeye niyeti yok gibi🤣🤣🤣
Momysumy Kalbiimde2can sicakalrda da zor oluyormuş günler de geçmiyor.. bi yandan heran gelrbilir korkusu diğer yandan artik gelse iyi olur heyecani karmasik duygular 😅
Kalbiimde2can Momysumy oda apayri bi konu zaten ikiside yaza denk geldi ama ilki fazla bekletmedi 01.07 dogdu simdiki gelmiyoooor gelmiyor 😅
Kalbiimde2can Canocano58 kiz ilk hamileligimde fazla aktif degildim oglusum hemencik geldi bu sefer daha aktifim buda gelmek istemiyor demek aktif olmamak lazim 🤣
Elisaden İlki 40+3 de sancımla geldi ikinci 38+2 de gene sancıyla geldi daha kolay ve daha erken oldu benim için 😏🤣
Momysumy Kesin birşey yok demekki gördüğüm kadarıyla Allah bütün hamiş lerin doğumunu kolaylaştırsn hele şu sıcak günlerde.. sağlıkla en kolay şekilde kavuşalım bebişleriimize.. 🤲❤
Misramisra Momysumy bencd belli olmuyor bu iş. İlk kızım 34+6 da doğdu. Şuan oğluma 35+6 dayım doğurmadım hala
Meleklerinannesii Momysumy ben oğlumu 39+5 te doğum yapmıştım ama 2.5 sene sonra kızımı 41+3 te suni sancı ile zorla getirmiştik pek nazlıydı hanımefendi 20 gün önce 2. Kızıma doğum yaptım 38+6 da kendi sancılarımla geldi küçük hanım yani her doğum bence farklı oluyo😊
Momysumy Meleklerinannesii yani 2. Olsada 41 e kadar yolu var öylemi 🥵 😄 ilk oğluşum prk zorlamadi hamileliğimde ekim de doğum yapınca bunda son günler geçmiyor inanki Hayırlısı olsun bakalm saglikla gelsinler de 😊