runkli0606 Yorgn tansiyonun normalse bence kalma evinde dur bin kat daha iyi kendi yemeğini yersin istediğin gibi rahatça giyinir duşunun alırsın benden sana tavsiye muhtemelen perinatolojide 7. Katta yatıyorsundur
Yorgn runkli0606 hiç iyi değilim ağrılarım var hala genel anestezi oldum ve yine acil oldu en kısa zamanda yazarim ins
Yorgn runkli0606 genel anestezi oldum çok berbat bir hikayem var rabbim kimseye benim yaşadığım o yasatmasin..Gaz çıkaramadım hala ağrılar geçmiyor…
Ezzzgiii Yorgn canım benim ben anestezi teknikeriyim , bol bol Nescafe ic granül kahve iç ve kayısı hoşafı iç çorba ile beslen ağır şeyler yeme
Ezzzgiii Yorgn Bende yatmıştim tansiyondan dolayı canım çok geçmiş olsun stres yapmaya çalış dua et bol bol aklıma o günlerim geldi senin icin ve bebeğin için dua edicegim hayırlısiyla alırsın inşallah kucağına ❤️🙏
Yorgn Ezzzgiii komposto çok içtim şu içtim yürüyüş de yaptım ama gaz çıkmadı.genel olduğu için mi bilmiyorum çok zorlandım
Ezzzgiii Yorgn benimde hemen çıkmadı bende spinal belden aşağı olmuştum bol bol yürüyüş yap yaptıkça acilirsin çok zor biliyorum ama İnan ki yatınca daha kötü oluyor
Yazmelegi_ Yorgn tuvalete gidin yaklaşık 10 dk oturun gaz geliyor ben o şekilde yaptım onun öncesi hosaf ve bol su içtim yürüdüm
Ezzzgiii Yorgn aynı benim de öyle oldu acil sezeryana alındım ve herkes çok panik yaptı bebeğimin kalbi yavaşladı tansiyonum fırladı birden
Ervan runkli0606 cnm ben 40+3 doğum yaptım. Hıc alttan muane vs yapılmadı . Takı doğum başladı ozmn alttan bakıldı. Neden sana erkendi bakıyolar. Doğacağı gün zaten belirti veriyo
runkli0606 Ervan işte bende o yüzden kavga ettim şüküt evdeyim kanamam kesildi kendi gelene kadarda gitmeyi düşünmüyorum
Yorgn runkli0606 ihmal etme ama benim tansiyon normaldi takip ediyorlardı bebeğin nabzı yavaşlamıştı. Allah korusun fark etmeyeblrdm