DuyguKays Kızlar normalde yoyko park beşik almak istiyordum ama fiyatlar inanılmaz derecede artırılmış, elele markasının madre adında bi beşiği var kullanan ve memnun olan var mı? Bir diğeri de araba muhabbeti kabin boy olanlar daha hafif kapanması daha kolay ama kabin olanlara puset takılmıyor ve bebek 9 ay falan rahat puset kullanıyormuş, araba olarak böyle hafif çift yönlü olabilen puset takılabilen çok şey istiyorum ama uygun fiyatlı bi araba önerirseniz bu hamiş kulu çok mutlu edersiniz ❤️
bebegimmm60 DuyguKays beşik olarak huggy moon elektrikli beşiği önerebilirim, kumandalı otomatik sallanıyor hem de müzikli aynı zamanda oyun parkına da dönüşebiliyor büyük de değil yer kaplamıyor diğer park beşikler gibi. Bebek arabası olarak da huggy egg aldık travel sistem 360 derece dönebilme özelliği var baya da şık bir araba ama malesef o kadar da hafif değil ama kullanımı çok rahat ağır olmasına çok takılmadığım için aldım
Zeynep_ze DuyguKays bende park yatak olarak elele madre aldım ama daha gelmesini bekliyorum videosunu falan izledikten sonra ve burdaki yorumlara bakarak fiyat performans olarak en içime sinen oldu benek arabası olarak kanz d go aldım travel sistemlerde hafiflik arayınca baya bi bütçe ayırmamız gerekiyordu ben piyasaya göre uygun fiyatlı bulduğum için aldım ama ağır biraz böyle gördüğümüz gibi tek elle kapatma özelliği yok normal bebek arabası ama travel
Linaa90 DuyguKays elele madre aldık bizde kurduk topladık daha doğum yapmadığım için bebek arabası prego mios aldık
busebusrayilmaz bebegimmm60 merhaba içine tekrar bir yatak aldınız mı içindeki yatak yeterli oldu mu hala tavsiye eder misiniz
Sinemm123- Holmer marka park yatak aldık biz ama süngerli yatağı yok onu ayrı aldık :/ gayet güzel geldi ama
Rmysarft DuyguKays bebek arabası olarak sana önereceğim tek marka var prego kendimde aldım yeni baya inceledim her yerini kullanımı kolay ağır değil portbebesiyle katlanabiliyor en iyi özelliği bu ve puseti falan çok kaliteli yani hem kabin hem travel araştırabilirsin park yatak olarak da yine prego öneririm onu da yeni aldım inceledim anne yanı olarak da kullanılıyor 3 kademesi var ikisini de öneririm modelin adı da prego miami
Sm135 DuyguKays bebek arabası kraft time s aldım henüz kullanmadım ama kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Beşik chicco nextme2 aldım
Mihrimah44 DuyguKays X go plus Silver marka aldım, yorumları çok güzel, herkes memnundu, youtube de tanıtım videosu var, puset ayrı ayrı takılıp kullanılıyor, araca sığıyor, hafif, ve daha birçok özelliği var , videoyu izleyin derim