Kızım 29 aylıkken oğlumu doğum yaptım şu an 3.cu ye hamileyim 27 haftalık 🥰 kızım 8 oğlum 6 yaşında bilseydim 3 u de bu kadar bekletmezdim

HilalYlmz aynısını bende yaşadım belli bir zaman sonra kabulleniyorsun ve iyiki yanlışlık olmuş diyorsun zaman akıyor resmen şuan doğuma iki aydan az bir süre kaldı☺️

melteW amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🥰 hemen şu 2. Trimestere gelmek istiyorum ilki böyle zorlu değildi sanki bunda bulantı baş dönmesi ohoo çok fena

Hizligonzales valla çok zor ya bu psikoloji kalkıyorum ağlıyorum yemek yerken ağlıyorum sanki oğluma haksızlık olacak gibi sanki o eksik kalacak gibi çünkü kendisi daha bebek 🥹

Asel-2023 nasıl geçti o 2 çocuklu süreç 🫣 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰

pinkpanter72 evet herkes öyle diyor şimdi ağlıyorsun ama ilerde iyiki diyeceksin diye bide şu milletin boş konuşmalarını beni ister istemez daha çok geriyor ve sinirlendiriyo 😤

HilalYlmz en zoru ikisinin de aynı anda uyuması idi kızım tensel temas istemesi uyumak için oğlumun ise emmek istemesiydi öğlen uykularınde tek başıma biraz zorlandım

Kızım 20 aylık 2.gebeliğim 18 haftalık kabullenmek için kızımdan çok bir fırsat kalmıyor 😀

Hizligonzales yaaa hayırlısı olsun hepimiz için benim oğlumla 2. Çocuğum arasında 25 ay olcak sizden 1 ay sonra sanırım doğumun 33 haftadayım şuan. 🌸☺️ Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 2. Gebelikler nasıl geçiyor sizce ben hiç birseye heves edemedim 😂 hiç birsey anlamadım bu gebeliğimde sizde de öyle oldu mu

HilalYlmz bu yüzden 7. Aya kadra hiç kimseye demedim sadece benim ailem ve kaynanam biliyordu herkes duyunca şok oldu ve tek yorum bile yapamadılar

hilalkesoglu ilk aylar oyleydi ama cinsiyette farkli olunca heralde kiyafet vs alirken baya hevesli aldim. Tabiki ilki kadar olmuyor ilk cocugun heyecani daha baska her aldigim seyi defalarca cikarip cikarip bakardim oglumda bunda o kadar degilim ama sifir heves heyecan da diyemem tabi alirken yaparken yine hevesle yaptım. Bence aralarinda cok yok biraz onunda etkisi var 4 5 sene falan vakit geçmis.olsaydi belki ilk kadar heyecanli olurdu.

6 gün sonra

pinkpanter72 en güzeli ben hala kimseye söylemedim ama eşimin tarafı belediyeye anons ettirmedikleri kaldı 😒

HilalYlmz kızım 2.5 yaşında yeni hamile olduğumu öğrendim bende hayırlısı artık bundan sonrası için rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin

HilalYlmz benımde hayırlısı ıle ıkıncı gebelıgım aralarında 4 yas 9 ay olacak