Hizligonzales yarencaliskan ilerleyen haftalarda gor sen bide dun uyuyamadim sanki burnumun içi şişmiş kapanmış 🤦🏻
Hdemir1618 Benim ara ara oluyor bu durum doktor burun spreyi veriyor ama uzun süreli maalesef kullanamıyoruz en fazla 1 hafta
Hizligonzales yarencaliskan benimde ayni oglumda sadece son haftalarda olmustu ama bunda erken başladı.
11-02- yarencaliskan bende 12+1 oldum aynı sorun bende de var burnum tıkalı ve bazen nefesim yetmiyor sanki nedenini bilmiyorum ama doktorum tuzlu suyu burnuna çekebilirsin dedi başka çözüm yok ilaç verilmiyor idare edecek artk
Hizligonzales yarencaliskan evet kiz ikincisi ikinci gebelik oldugu icinmi artik cinsiyettenmi bilmiyorum ama bu çok agir geçiyor ayak sismesi yalanci sancılar agrilar hepsi cok erken basladi
BirazbundanBirazondan1 yarencaliskan hamileliğimin başında çok tıkalıydı. Bir ara düzelir gibi oldu şuan 29 haftalık hamileyim burnum gene tıkalı özellikle geceleri çok kötü oluyor. Nefes alamıyorum uyanıyorum
Sebnem9593 En başından beri tikali benim bir ara geçti ama yeniden başladı 30+1simdi de tikali Üstüne birde derinden nefes alamamak eklendi
yarencaliskan Sebnem9593 evet ya bende derinden nefes alamıyorum böyle almaya çalışıyorum ama tam alamıyorum garip yani
Limeekce yarencaliskan bende et var bu hamilelikte şişebiliyor sisin haftalarınız da uyuyamıyordum nefes alamıyordım 2 haftaya ladar sürdü şimdi 35im tekrardan iyi nefes alamıyorum
Sebnem9593 yarencaliskan ileri haftalarda daha zor oluyor 😄 zaten gobekten uyuyamiyorsun uzanamiyorsun oturamiyorsun üstüne bide burun tikali 😂 hele son trimestr en sıcak aylara denk gelmisse
yarencaliskan Sebnem9593 oğlumu temmuzda doğum yapmıştım onda hiç birşey hissetmedim ama bu bebişim felaket iyiki doğum kışa geliyor 😅
yarencaliskan Hizligonzales benimde doktor %80 kız dedi belki cinsiyet etkiliyordur oğlumda hiç sorun yaşamamıştım 😅