Minikmucizelere ah kuzum bende senin gibiydim yediğim hersey afedersinz çıkıyordu 😕17 haftalığım şimdi iştahım açıldı çok şükür yiyebiliyorm kusmam da bitti 💕 sana tavsiyem ara öğün gibi sık sık ağzına bişeyler at leblebi ceviz fındık badem gibi tuzlu kraker vs. En azından bulantıyı da önlüyor. istersen doktoruna prilam yazdır gece 2 tane içip uyursun. Rahatlarsın en azından 🙏
12-13 haftalik istah😪
Duygu_nur52 ya ben yalnizim esimde bu aralar 12 saat calisiyo oyle olmasada ztn yeemk yapamiyoda sorun yeemk yapmak da degil gerci cikariyorum yedigimi ilk baslarda boyle ddgildim yeni yeni hicten bi sey yiyemez oldum
Wera benim ilk baslarda sıkıntım yoktu 9 10 haftalikken bulanti oluyodu ama kusmuyodum az yiyodum ama yiyodum yani ama simdi bi haftadir hic bi sey yiyemiyom yarin 13 olcam yakinda bebek benden beslenicek ama da ben kendim beslenemiyom bi sey olmaz dimi ya😓
Minikmucizelere 22.haftaya kadar meyveyle beslendim.. 6 kilo verdim 28.haftam bitmek üzere daha yeni yeni bazı şeyleti yrmeye başladım
- Düzenlendi
Blueberry0 hap yazdi doktorum kullaniyodum normalde bugun kullanmayayim dedim olanini cikardim ama hapi kullansamda cikariyorum bazen cikarmak bi sey degilde yiyemiyorum ac olurum ama iki lokma yiyorum bebek benden beslenicek artik diye uzuluyorum yiyemiyorum cunku bi sorun olmaz dimi ya bi iki haftaya duzelir dedim yok dahada kotuye gidiyom hicten yiyemiyorum ne yicemi sastim leblebi findik kraker falan yiyorumda iste yemek yiyemiyorum
Hdemir1618 yaa peki bebegin gelisiminde sikibgioldu mu 3 aydan sonra bizden besleniyo ya ona kafaya takiyorum bide zayifim ben😢
Minikmucizelere çok normal kuzum 2.5-3 haftaya geçer bulantıların bende öyle olmuştu yani kişiden kişiye değişiyor tabi bu durum. Bebek şuan senden değil kandan besleniyor. Bende öyleydim yemek istediğim şeyleri iki lokma alıp daha da yiyemiyodum her sabah akşam deli gibi kusuyodum artık ölücektim yani o derece. Çok şükür düzeldi seninde düzelir canım az daha sabret geçecek 🩷
Minikmucizelere balla inanın çok şükür hiç bir sıkıntı yok gelişimde vs. Ayına göre gelişimi vs çok güzel . Meyve de kilo aldırıyormuş bebeğe . Kötü düşünmeyin ❤️
- Düzenlendi
Blueberry0 ama yarin 13 haftalik olcam ilk 3 ay bitmis olcak benden beslenmicek mi artik ben yiyemedikce gelisiminde sorun olur diye cok korkuyorum😢
Hdemir1618 inşallah bian önce istahim acilir ya meyve ve.cerez yiyebiliyorum bi sadece resmen😢
Minikmucizelere ilk 3 ay kandan besleniyor kuzum 🩷sonra sonra senden beslenmeye baslıcak. bende vicdan azabı çekiyordum yiyemiyorum diye😕
Blueberry0 inşallah bian once duzelir😓
Minikmucizelere maalesef bende öyleyim geçti sanıyodum ama geçmek bilmedi sık olmasa da bulantım oluyor ara ara hatta dün hiç bişey yemediğim halde kahvaltı hazırlarken bı anda bulandim midem bulanicak korkusuyla hiç biseye yanaşamiyorum canım da yemek istemiyor yemek yapmayı bile istemiyorum 🤦🏻♀️😕
Minikmucizelere bendeeeee 😭😭😭
Minikmucizelere meyve ve kuruyemiş kilo aldırıyor zaten ceviz yiyorum ben günde 4-5 tane
gulayse_38 siz kac haftaliksiniz😕
Hdemir1618 evet ama ben açım ac oldukca midem bulaniyo ogurup duruyom midede adam akilli bi sey olmayinca cikmiyoda bi sey öğürüp duruyom bos bos😭
- Düzenlendi
Minikmucizemmm23 siz kac haftaliksiniz peki
Minikmucizelere en güzeli meyve bende aç kalıyordum ama yemekten çok tiksindim görmek bile istemiyordum. Yumurta dan kahve normalde aşığıyım iğrendim ve çikolata gördükçe midem bulanıyordu. 22. Haftadan sonra düzeldi biraz süreç var ama geçiyor
Hdemir1618 bide yaza denk geldi ya bunaliyom galiba dahada bi kokuyo yemek kokulari inşallah bian once gecer
Peki yediginiz aparatif bi seyler var miydi baska arada cici bebeyle sütü karistirip yiyorumda baska ne yiyebilirim acaba