Selam canım çok normal herkeste olan bişey takma kafana kucağına sağ Salim al inşallah sen ne hissediyorsun kız mı erkek mi🥹 benim bir prensesim oluyor ve 18 haftalık olduk bile🥰❤️

Mahirissmoms evet canım gayet normalmiş o haftalarda böyle regl sancısı gibi oluyor değil mi🥲🥲 panik yapmana hiç gerek yok

Blueberry0 maşallah sağ Salim alalım prenseslerimizi kucağımıza 🥰 bu sene de kız senesi gibi bu sene hamile kalanlar geçen sene sadece erkek duyuyordum🤣

Blueberry0 ay hemde ne regl sancısı aşırı bide gaz sancısı da var herhalde acaba diyorum bisey mi oluyor hemen wcyeee koşuyorum suan uzandım artık bir oğlum var Oda durmuyor 🤪

Zekiye45- evet evet kesinlikle bu yıl kız senesi cidden 🩷 çok teşekkür ederim inşallah sizde öyle sağlıkla gelsin prenseslerimiz🩷

Zekiye45- ay insallah canım ya Sağ saglim alalım ben kız hissediyorum bir oğlum var 😚 Ama Saglıklı olsun Yeter 🥰 Kız erkek farketmiyor şeninde olmuş muyduuu regl sancısı gibi canım

Zekiye45- oğlumda bu kadar yoktu cok fena bu bide bunda yerleşme kanamam oldu oğlumda olmadı hiç oğlumda aşırı rahattım bunda daha zor geçiyor saglıkla dogurayımmm da yeter 😚😚

Zekiye45- aynen öyle önce sağlık😊benim içime hep erkek doğdu ismini bile belirlemiştim hahahshshs nasip kız oldu😄🩷

Mahirissmoms hadi bakalım rabbim gönlüne göre versin ben hissediyorum kız gibi geldi bana🤣😍 evet canım bende de öyle oldu adet ağrısı gibi

Mahirissmoms bu haflatarda çok normal hatta ben hamile olduğumu bilmiyordum ilk zamanlar adet olucam sanıyordum shhdjsjdj😄 simdi 17 haftalığız benim de karnımın sağ tarafında sancı var doktor pazartesi muayeneye çağırdı bakalım 🥲

Mahirissmoms anladım canım sağ Salim gelsinler minikler🥰😍 ben hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi çok şükür ne kustum şuana kadar nede bulantım vardı hiç bişeyim olmadı sabahları sadece bişey yemeyince kötü oluyordum hiç sorun yaşatmadı prensesim bana hatta diyordum erkek galiba bu kadar rahat bırakmaz heralde bi kız bebeği herkes kusuyormuş kızlarda ama demek bümyeye göre değişiyormuş 😃

hilal4721 canım ben 16+0 haftamda gittim baktırdım erkenden baktırmadım bi öyle dicekler bi böyle dicekler bi kız bi erkek boşuna kafa karıştırmak istemiyordum ne kadar geç okadar iyi diyordun manisada yaşıyorum ben merkez tarafında bi Çin kadın doğum doktoru var o hemen anlıyor bütün kadınlar ona gidiyor 10 haftalıkken bile doğru söylüyor cinsiyetini biliyor yani bende yinede bekleyim dedim gittim ona kız dedi sonra kendi doktoruma gittim kız dedi 😃