iremmm1919 fatosshn vallahi benim iki gebeligimde de tam çene kısmımda bir leke olustu 10-12 haftalıkken . 3. Ye hamileyim 16. Haftaya kadar çıkmayınca kesin kız dedim ben kendi kendime. 16+5 te kız olduğunu öğrendim ☺️ Şuan 23 haftalık bir prensesiz. 16 haftadan sonra 4-5 kez daha perinatolojiye gittim kendi doktorumda olmak üzere hep kız dediler ☺️☺️
Aleynacamoglu Elisaden Neden değişmesini istiyosun ki sağlıklı gelsin minik inşallah ama tabi herkezin kendi düşüncesi 🙈🥰 kacıncı haftadasın ve bacak arasından resim varmı?
Elisaden Aleynacamoglu 2 kızım daha var tabi ki sağlık her şey olmayanı istiyorum sadece 2 oğlum olsaydı kız çok isterdim 🖤 bacak arasından mi bilmiyorum ama bi resim var 13.haftadan https://imgyukle.com/i/rKTLk8
Aleynacamoglu Elisaden Yaa oda doğru canım inşallah gönlüne göre olur benim ilk olduğu icin fark etmiyor ama dediğin gibi şimdi oğlumdan sonra bidaha hamile kalırsam gönül kız Annesi olmayıda çok ister sendede tam tersi🥹💙🙈
Sareee39 Nurdann bana da 12 de söyledi ama yanılmış 21+3 e kadar kız bildik hep allahtan bu detaylı ultrasonlar var onlar garanti 😂
0634 batununannesi__ ah aynı durumdayız bu durum benide biraz strese sokuyor nasıl baş edeceğim diyorum 3 erkekle 🙈
Cansut20 Erkek💙Kız💜 cinsiyeti olan hamiş anneler 🌸 Çıkıntı(Pipi) Bariz Erkek bu bebiş diyenler kendi fotonuz ile bakabilir misiniz bizimkine🎈 Teşekkürler. 🤗
Melisa17 Benim 12 . Haftada kıza benzettim ama erken dedi 16.haftada bidaha kontrole gttim başka doktora oda kız dedi ayrıntılı ultrasyonda erkek hatta buda pipisi dedi hala şoktayim iki kızım var bidaha gidecem bakalım hayırlısı 😊