0634 batununannesi__ ah aynı durumdayız bu durum benide biraz strese sokuyor nasıl baş edeceğim diyorum 3 erkekle 🙈
Sareee39 Nurdann bana da 12 de söyledi ama yanılmış 21+3 e kadar kız bildik hep allahtan bu detaylı ultrasonlar var onlar garanti 😂
Cansut20 Erkek💙Kız💜 cinsiyeti olan hamiş anneler 🌸 Çıkıntı(Pipi) Bariz Erkek bu bebiş diyenler kendi fotonuz ile bakabilir misiniz bizimkine🎈 Teşekkürler. 🤗
Melisa17 Benim 12 . Haftada kıza benzettim ama erken dedi 16.haftada bidaha kontrole gttim başka doktora oda kız dedi ayrıntılı ultrasyonda erkek hatta buda pipisi dedi hala şoktayim iki kızım var bidaha gidecem bakalım hayırlısı 😊
Cansut20 Melisa17 şu yukardaki üç çizgiden bende yapamıyorum. Google hapyy mom foto yükleme yaz. Mutlu resim diye çıkan siteye tıkla. Resim yükle yazıyor ona tıkla. Galeriden resmi seçin %100 dolana kadar bekleyin yüklenince karşısında link çıkıyor kopyala yazıyor onu kopyalayıp buraya yapıştırın
1burcU1 fatosshn ah sorma bende yaşadım 15. Hafta büyük ihtimalle kız dediler 16. Hafta başka doktor erkek dedi cuma yine gideceğim bakalım bu sefer ne diyecekler