Elisaden FatmAli0163 peki 15 haftalikken bacak arası boş mu demişti ben kız mi diye sordum 70 oran verdi değişebilir iletide tekrar bakılır dedi bacak arasına baktığını pek görmedim
FatmAli0163 Elisaden boş duruyordu evet çok hafif bir çıkıntı vardı. Normalde kız bebekte de hafif çıkıntı oluyor yani. Klitoris büyük oldugu için başlarda çıkıntı oluyor hafif.
fatosshn FatmAli0163 aynn banada ilerleyen haftalarda eger erkekse cikinti daha netleşir dedi ama suanlik kiza benzettim dedi ve çevremdeki herkez erkek dio daha 1 kişi kiza benziyo demedi bakalim hayirlisi
Zeynep-92 fatosshn 12+0 ken %80 kiz dedi değişmez inşallah bakalım 1 oğlum bunun ultrason daha farklı geldi bana daha kibardi😊
fatosshn Zeynep-92 benimde bir kızım var erkek olsun istiyorumda dünden sonra sanki kız deyince erkekten umudu kestim🙂
Yagmurella4165 Benimde ikili tarama testinden önce kız gibi duruyor tarama testinde kesinleşir dedi doktor teste girdim erkek cıktı ikili tarama testindeyken sorun genelde yanılma payı az oluyor
fatosshn Yagmurella4165 bana Bi yüzdelik vermedi ikili taramada sordum ama haftası erken olduğu için değişebilir dedi
FatmAli0163 fatosshn hayırlısı olsun hakkinda. Kizlar değişebiliyor 16. 18. Haftalarda netleşir tam. Bacaklarını kapatınca zaten kız gbi duruyor pozisyonu çok onemli
batununannesi__ fatosshn Benimde ilk çocuğum erkek kız ümit ederken bi erkek daha yolda insan olmayanı istiyo ama herşeyden önce sağlıkları 🙏 Evde eşimle birlikte 3 erkek işim zorlaşıcak gibi
Elisaden Rabia3545 bizim için kız erkek önemli değil anneler için ama çevre insanı etkiliyor gerççekten
Rabia3545 fatosshn evet bide burda cinsiyet tahmini kan değişimine bakıyorlar kız diyolar piskolejim yerle bir kız olsa onunda isterim istemem değil ama 2 tane kız olunca bı tanede oğlum olsun istyorum
bebegimmm60 fatosshn 14 haftalıkken kıza benziyor büyük ihtimalle kız demişti doktorum 17 de kontrole gittim oğlum pipiyle karşıladı bizi erkek olduğunu öğrendim 😄
Smyye0303 fatosshn banada 12 haftalık kıza benziyo %75 dedi şimdide erkeğe benziyo diyo başka bı Dr muayene oldum bence hiç güvenme değişir 15-16 haftaya kadar bekle😂😂
Sareee39 fatosshn bizim 17. Haftaya kadar kız dendi detaylıda erkek olduğunu öğrendik 😂alışveriş yapmak için detaylıyı beklemeni tavsiye ediyorum canım 🌸
fatosshn Erkek sahibi anneler şu belirti asla şaşmaz bu belirtin varsa kesin erkek dediğiniz Bi belirtiniz varmiydi
batununannesi__ fatosshn valla canım 11. Haftada erkek gibi çıkıntı var dedi 15. Haftada erkek olduğu netleşti benim tek belirtim karnım direk çıktı top gibi herkes erkek diyodu çevremde doğru çıktı 😂
Smyye0303 fatosshn yok hiç bı alakası oğlum var benim hiç bişi anlamadım şimdi ne olcak daha belirsiz hamileligim😂
Hav_argshd fatosshn batununannesi__ PrensinibekleyenAnnee https://www.hizliresim.com/f0ssv82 bi tahminde bulunurmusunuz
Hndndlmn fatosshn iki gebeliğimde çok farklıydı. Birisinde uykuya çok düştüm diğerinde uykusuzluk çekiyorum. Birinde balık kokusu öyle güzel geliyor canım istiyordu şimdi kinde tiksindim. Yumurtadan tavuktan ilk hamileliğimde öyle değil di ama sonuç ikiside erkek hiçbirşeye aldanmayın 😂
Smyye0303 batununannesi__ of ya bizede çıkıntı var dedi doktor ama kesin değil şuan 14 haftalığız inşallah kördür kız çıkar diyorum çünkü bitane oğlan var bende😂
batununannesi__ Smyye0303 Valla insan olmayanı istiyo illaki ama benimde ilk çocuğum erkek bi erkek daha yolda artık önemli olan sağlıkları olsun rabbim aratmadı 🙏