Kızlar 7. Aydayım kaç tane doktor değiştirdim hep ilgisiz hem soğuklar iletişim halinde değilim kafamda soru olduğunda yazıyorum cevap alamıyorum Ağlayacağım artık ve ben normal doğum istiyorum ama özeller hep sezeryan yanlısı😣 İstanbul Anadolu yakasındayım var mı düzgün işini seven bir doktor bildiğiniz
Doktor muzdaribiyimmm
kariyerdeyaparimbebekte22 ben dr Sedat varol a gidiyordum. Çok değerli bi hocadır. Florance Nightingale iş merkezinde muayenehanesi ataşehirde. Anka klinik bi bakın isterseniz.
Btss teşekkür ederim araştıracağım
kariyerdeyaparimbebekte22 nerede oturuyorsun ki? Pendik lokman Hekim de Nihan Hanım mükemmel bir doktor. Her ay saçma salak sorularla gidiyorum kadın hep mi güler yüzlü olur ☘️
kariyerdeyaparimbebekte22 eğer devlete giderseniz tuzla devlette ezgi Er var çok iyi bir doktor özeldeki doktorlsr gibi aynı şiddetle tavsiyemdir
Sevalinkaa Sancaktepe de oturuyorum Evet duydum Lokman Hekim Hastanesini peki telefonda iletişim kuruyor musunuz 😊
NisaSevgili Teşekkür ederim ☺️
kariyerdeyaparimbebekte22 tabi kii 4449911 numarası
Sevalinkaa Sizin kaç aylık doğum hakkında konuştunuz mu
kariyerdeyaparimbebekte22 27.haftamdayım henüz konuşmadık ama tlfnla sorduğumda normal doğum 16 demişlerdi
Sevalinkaa Ne güzel bende 28. Haftadayım Dr Nihan Hanım dediğiniz gibi iyi bir doktormus araştırdım. Hastaneyi aradım doğum paketi için 18 bin dediler bakalım 🤔
kariyerdeyaparimbebekte22 Pendik medipolde Aytekin hanımı öneririm çook ilgili doktor
NisaSevgili cok duydum gerçekten
Bende berna buse kobal takipliyim oda cok iyi
kariyerdeyaparimbebekte22 ben sezeryan istiyorum herkes karşı😂 bu sezeryan yanlısı olanlar bana denk gelse keşke 😂
momzuzan Teşekkür ederim 🤩
bdenerigokce 😂 Neyi çok istersek o olmuyor