minikmucizeemaak esrakayabasi16 Herkeste bir olmaz canım, betanın 0 şanmasıyla başlar kimi adetten 1 ay sonra kimi adetten önce. Ben regliden 1 hafta önce öğrenmiştim regli gecikmesi yaşamadım
minikmucizeemaak Fulya1993 Değer çok yükselmemiş ki 550 olmuş burada 1000 küsürlerde kimyasal yaşayanlar vardı canım. Doktor bana o zaman üzülme hamile kalabildiğini gösterir demişti o zamanlar dış genelik olmasın da kimyasal olsun diye düşünüyordum hep hayta
Fulya1993 minikmucizeemaak hiç bimmiyorjm canım bana da kimyasalda çok yükselmez denildi inşallah sağlıklıdir dış gebelik değildir
minikmucizeemaak Fulya1993 Yok canım belli bir yere kadar yükselip düşüyor burada da çok görmüştüm bende o zaman çok araştırmaya girmiştim, inşAllah öyledir Rabbim gönlüne göre versin
Elifgoktug1 esrakayabasi16 hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun Verende Alanda Rabbım vardır bir bildigi🙏
Burcuneris Düzenli artış yoktu benimde hiç 2 katına çıkmadı kese göründü ama bebek gelişmedi 6.hafta kanamam başladı
Baharbada61 minikmucizeemaak Ben buna pek inanmıyorum çünkü kimyasal gebelik geçirdiğim de 12 ile öğrenmiştim kanamam başladığında beta 10du
minikmucizeemaak Baharbada61 Burada gördüklerimde de çoğu öyleydi canım tam 0 lanınca olmasa da 0 lanmaya yakın kanama başlıyordu 10 yine de düşük bir değer arkadaşın 200 e düşmüş
Baharbada61 minikmucizeemaak Kimyasal da değer 400e kadar yükselmez ve kese de oluşmaz bence arkadaş Kimyasal gebelik geçirmedi
minikmucizeemaak Baharbada61 Değer yükselebilir fakat kese olmaz kimyasal da bunu biliyorum ama arkadaşta kese gözüktü mü onu bilmiyorum
Parlakk esrakayabasi16 benim betam sağlıksız artıyordu düşme olmamıştı kese oluştu bebekte göründü ama haftası gerideydi kalp atışı duyulmadı sağlıksız dediler kürtaj oldum