Bebiskosuu CemrePektas valla kötü hikaye okuyup kendinizi korkutmayın hallolur gider ne olabilir ki yani iki tane parmaktan 🙈
Youngmotherr Bebiskosuu doktora bağlı galiba bu ya benim doktor erkek doktordu çatı muayenesinde iki parmağıyla baktı sanki ölüyordum😂
Youngmotherr Bebiskosuu bidahaki kontrolüm 2 hafta sonra nerdeyse bakalım nolacak 37+4üm doktor her hafta cağırdı ama su gelene kadar gitmicem 😂
Bebiskosuu Youngmotherr ya yapmayın gidin bence. Kapalı kutu ve son haftalar daha riskli geliyo bana yerleri de daralıyor çünkü. Ücret içinse 1 hafta ücret 2. hafta kontrol oluyo zaten bebişi riske atmayın 🙈
Blueberry0 Bebiskosuu kız burda kolunu sokuyor avcunu sokuyor diyenler oldu bende resmen fobi oldu o 17 haftalığım . inşallah benimde güzel geçer. içim rahatladı en azından 🙏
Bebiskosuu Blueberry0 yok ya abartmamak gerek bazı şeyleri. Zaten baktığı yer çok ileride değil ki öyle gereksin. Doktorunuz iyidir inşallah
Blueberry0 Bebiskosuu doktorum ilgili ve iyi evet ona güveniyorum. Ama burda anlatılan çatı muayenelerinde elini sokuyor diyenler oldu korktum 😄
Bebiskosuu Blueberry0 bi de bayıl istersen feriha derim 😂 ağrı acı olsa evet de kolun ne işi var ya 😂 yok doktor komple gitmiş bebeğe bakıp çıkmış 😂
Emine12456 @Bebiskosuu o sırada doktor yumruğunu soktu ne tek parmağı 😂 sanki doğum sancısı gibi bağırdım