Nisanannesi34 Esores Gebelik şekeri varsa ilk lokmadan 1 saat sonra ölçülür yemek bittikten sonra değil 🙏🏼
yaseminaltintas Nisanannesi34 Galiba seker yuklemesine karar vermek ve gebelik sekeri var mi yok mu amaciyla olculuyor aynisi bana da yapildi yemekten 2 saat sonra olc dedi doktorum kendim de eczane teknikeriyim zaten hep 2 saat sonra olcuyorduk
Nisanannesi34 yaseminaltintas gebelik şekerim vardı 2. Saate düşmüş oluyor ama şeker malesef öyle anlaşılması mümkün değil
Alizee Esores sabah aç karna, sonra kahvaltı, öğlen ve akşam yemeğinden ilk lokmadan 1 saat sonra ölçülür. Tokluk şekeri 140 üzerinde olmaması gerekir.
Bebiskosuu Esores kaç kere ölçeceğinizi söylemedi mi? Benim ilk aşamada her yemekten önce ve ilk lokmadan 1 saat sonra şeklinde 6 kere ölçtürmüştü günde
Esores Teşekkür ederim kızlar o zaman ben hem 1 saat sonra hem 2 saat sonra yapayım hepiniz Bi başka demişsiniz cünkü garanti olsun
LeylaAslan Gebelik sekeri olan bir gebeyim. Ve ilk lokmadan sonraki 1. Saat tokluk olcumu yapiliyor. Sabah ogle aksam aclik ve tokluk olcumlerini takip etmen yeterli. Tokluklarin 140 altinda cikmasi normal sayilir.☺️
Ozzo Esores 2 Esores bu hafta gittim ben doktora şekerim sınırda gizli şeker de olabilir dedi sabah öğlen akşam önce aç karnına ve yemekten 1 saat sonra ölçüm istedi