Gizemkrkyyy Grglkbrr benimde siddetliydi şu an o kadar yok sadece çok halsizim ayakta duracak halim yok. Korkuyorum bişey olmamıştır InşAllah bebeğime
filialunae Gizemkrkyyy kalp atışları duyulmaya başladığı anda bulantılarım başladı ikisi bağlantılıymış öyle söylemişti doktorum.
Gizemkrkyyy filialunae benimde şiddetliydi su an var ama Allaha şükür o kadar değil bende korkuyorum bir şey mi oldu ki diye
Eva__13 Gizemkrkyyy inşallah ben sanmıyorumda 😂hatta psikolojime doğumdan sonrada böyle olacağımı falan yeritiyorum çok kötü😁bi zamandan sonrada alışıyorsun bazı şeyleri çok zorluk çeksemde yiyorum yani hani açım ama tokumda böyle bişey sırf bunun için hamilelikten korkar oldum😐bide benim bebek yukarıya çıkmış mideme baskı yapıyor ondanda ola bilir artık bilmiyom hayırlısı bakalım🥲
Zulalg Gizemkrkyyy benim en ağır seviyede haftada 2 serum bağlatıyordum. Şimdi ilk kez 2 haftadır gitmiyorum ama bulantı devam
filialunae Gizemkrkyyy yok canım hafifledi herhalde bulantıların dimi normal ya her zaman aynı olmuyor ilkte daha yoğundu benim de sonra ilaçla hafifledi ama ilacı 22 haftaya kadar kullanmak zorunda kaldım. Prilam içmezsem et yumurta gibi sevmediğim şeyleri yerken öğürmekten yutamıyordum 😅
Melekk81 18 haftalik olasiya kadar su bile icemeyip 10 kilo verdim 31 haftadayim tekrsr geri geldi iki gundur kusuyorum umarkm kalici degildir…. prilam kullaaniyormusun bazlari cok hafif atlatiyor bana illac da fayda etmemisti
Zehrabal1 Gizemkrkyyy 5. Haftada son sürat başladı günde 4 5 kere kustugum oluyordu 19. Haftada bitti çok şükür