mirayandme Canım su gelmemiş olsa sadece sancı olsa evde ne kadar beklersen kar ama suyun geldi mi hemen gitmen gerekiyor çocuk içerde susuz kalabilir kakasını yapıp yiyebilir enfeksiyon kapabilir bence hemen gitmelisin ta ki gelen suyun ise
Prensannesi72 mirayandme ne kadar su geliyor ki peçete ıslaktı ful. Bazıları çok aşırı fazla geliyor diyorlar ya bebek karnımda sert hiç hareket etmedi bu gün. Minnacık belli olmayacak kadar hareket ediyor ilk hamileliğim eşimde burda değil geç gelicek 10 gibi akşam. Bilmiyorum ne yapıcam ya
Prensannesi72 Balbebek012 hayır normal bir arkadaş söyledi ama şuan su gelmiyo kaf defa su geliyor ki
Cigdemtrnn Prensannesi72 kesinlikle beklemeee böyle bir şeyde beklenir mi doğumun başlamış belki çok açıklığın yoksa durdurmak için sancı verirler çocuğun hareketide azalmış hemen git
mirayandme Prensannesi72 peçete ıslayacak gibi değil suyun gelmesi daha fazladır . Tutamazsa şişeden dökülür gibi olur
Balbebek012 Prensannesi72 su sızıntı şeklinde veya boşalırcasuna olabilir doktora görünmende fayda var arkadaşın sağlıkçı mı muayene etti mi
Prensannesi72 Cigdemtrnn karnım ağrıyor terliyorum miğdem bulanıyor eşim yok evde gelsinde 1 defa peçete çok ıslaktı su geldi
Balbebek012 Prensannesi72 onu dinleme sen acil doktora git şu geldikten sonra evde durduğun her dk bebeğe zarar
Prensannesi72 mirayandme gittim geldim hastaneye sancı çıktı suyum degilmiş o nişanmış akıntıymıs bir kaç güne doğum olur dedi doktor