Bebegim3444 Nigar22 bende elimi kasiklarima koyunca pit pit atıyor acaba mi dedim snra dedim cok cok erken damardır 😂
Nigar22 Bebegim3444 😄😄demekki damar atışı olabiliyormuş daha bebeği görmedim çok heyecanlıyım bakalım bencede çok erken😂
Bebiskosuu Nigar22 damar atması o benekle alakası yok hamile değilken bile sırt üstü yatınca hissederiz bazen
Mathildaaf Nigar22 eğer zayıfsan hamile değilken bile kendi kalp atışını hissedebilirsin göbeğinde sırt üstü yattığında o bebeğin kalp atışı değil
Beyhantugrul Nigar22 9 haftalık hamileyim parmağımı bastığım zaman hissediyorum bu bence de bebeğin kalp atışı hamile olmayan tanıdıklarım denedi onlarda böyle bi atım yok
Zehrabal1 Nigar22 bende ilk zamanlar pıt pıt diye atış oluyordu . İlk gebelik olduğundan da bebek oldugunu zannediyordum . Hatta eşimi de çağırıp beraber elimizi koyuyorduk . Meğerse gazmis . Onca zaman gaz atışlarını sevmişiz 😂😂
Beybicik Nigar22 Kendi kalp atışınız göbekte görünür. Daha önce bakmadığınız için görmemişsiniz. Şu an bebeğin kalbi dediğiniz şey 1 cm bile yok, görmeniz ve hissetmeniz imkansız.