Feyzaclk Emziriyorum bebeğim iki haftalık. Sanırım sol göğsümü daha cok emzirdim sağdan. Ve sağ göğsüm az emdiği için küçük kaldı süt de az geliyor. Ama sol göğsüm hem büyük hem de üç dört saat emzirmesem taş gibi oluyor ağrıyor. nasıl dengeleyeceğimi şaşırdım doğrusu
Daisy0000 Feyzaclk Tam olarak aynı durumdayım.Sağ göğsümden hem az süt geliyor hemde küçük, sol göğsüm dolup taşıyor,şişiyor ve büyük.. Az süt geleni daha çok emzir diyorlar ama bebek sinirleniyor süt gelmeyince ,çekiştirip çekiştirip bırakıyor
Amigurumi Feyzaclk ilk önce az gelen memeyi emzir daha sonra diğeri ne geç ki diğer az süt gelen de dengelensin eğer sütün çoksa sağıp dolaba atabilirsin.
burcuali38 Feyzaclk kızımda bende aynısını yaşadım. Sol göğsümde süt daha çoktu ve emzirmedikçe ağrıyordu sağı hep daha az verdim galiba. Bi süre sonra kızım sağ göğsümü hiç almadı. 2 yaşına kadar sol göğsümü emdi. Şimdi 5 yaşında sütyensiz durunca sağ göğsüm genç kız göğsü gibi sert ve dik sol göğsüm pörsümüş duruyor 😂 şimdi oğluma hamileyim buna da sağı dayacam sürekli belki o zaman eşitlenir duruşları
Feyzaclk Daisy0000 yok benimki bırakmıyor uzun emiyor sadece. Ama sol da tıkanıyor bu sefer ağrı yapıyor 😂 bir iki gün full sağ verip solu sağayım diyorum
Feyzaclk bebitomom şu an dönüşümlü emzirmek kurtarmıyor :( ancak sağ da sol gibi dolunca dönüşümlü emzirebilirim
sevaldqn1 Ya ben doğum yapmadığım emzirmediğim halde öyle sizce neden ve küçük olan göğüsüm büyük olana göre çatlamış basbaya🥹
Feyzaclk sevaldqn1 o genel bir durum bir göğüs birinden ufak olur mutlaka. Ama şu an bariz biri kocaman biri ufacık :)
sevaldqn1 Feyzaclk daha önce hic duymadım yada böyle şey karşıma çıkmadı bilmiyordum teşekkür ederim 🌸
Feyzaclk burcuali38 ay evet benim de sağ göğsüm daha dik duruyor ya. Sağsak emzirmekle birlikte etkili olur mu acaba
Glcn12 Feyzaclk benim oğlum 40 günlük olduktan sonra sağ göğüsümü hiç emmedi sol büyük sağ küçük benim de ikinciye hamileyim ilk o tarafla emzircem bebeği inşallah düzelir ya görüntüsü bile kötü
burcuali38 Feyzaclk bilmiyorum ki ben hiç sağmadım çünkü emmedikçe orda süt kesilmişti zamanla. Sol göğsüm tek başına 2 sene idare etti ama. Daha da ben kestim sütten yemek yemiyor diye yoksa hala emiyor olurdu herhalde 😂
filialunae Feyzaclk manuel ya da otomatik sağma makinesi ile denediniz mi vakumlayıp çoğaltmayı işe yaramadı mı?
Masalada Feyzaclk benimde iki haftalık hayırlı olsun bu Arada benim bebeğim sağ göğsümden kaçıyor resmen 😂
Feyzaclk Masalada Evet ilk günler benim de sağı emmiyordu ama alıştı. Çok aç değilse emzik niyetine veriyorum sağ göğsümü😂