burcuali38 Feyzaclk bilmiyorum ki ben hiç sağmadım çünkü emmedikçe orda süt kesilmişti zamanla. Sol göğsüm tek başına 2 sene idare etti ama. Daha da ben kestim sütten yemek yemiyor diye yoksa hala emiyor olurdu herhalde 😂
filialunae Feyzaclk manuel ya da otomatik sağma makinesi ile denediniz mi vakumlayıp çoğaltmayı işe yaramadı mı?
Masalada Feyzaclk benimde iki haftalık hayırlı olsun bu Arada benim bebeğim sağ göğsümden kaçıyor resmen 😂
Feyzaclk Masalada Evet ilk günler benim de sağı emmiyordu ama alıştı. Çok aç değilse emzik niyetine veriyorum sağ göğsümü😂
Nurrdmr15 Feyzaclk benimde kızım öyleydi sağı emerdi solu sevmedi çok emmedi memeden kesince öylece kaldı biri büyük biri küçük 😂 şimdi bende diğerini vermek istiyorum doğacak bebişlerime tabi aradan 8 sene geçmiş bu saatten sonra dengelenir mi bilmiyorum 😂
EmineTarik Aynını yaşadım küçük olan göğsünü değil tam tersi büyük olan göğsünü sağ küçüğü bebek emsin sütü en iyi bebeğin salgilari indirir diğer göğsünde ağrı yapmamış olur doymicak sagdigin sütü ver onunla doyar