PrensesAnnesi- ben de normalde kendimi ezdirmem ama doğum anında gerçekten çocuk hatta kurbanlık koyun gibiydim. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Basiretim bağlandı denir ya, öyle oldum. Şu anda da korku oluştu.
Cinarsaitinannesi 1 gün geç gitsem her şey güzel olurdu gibi geliyor bir yandan da. Ay bilmiyorum. Gerçekten çok zordu ve çok yordu. Vücudumu da çok yordu maalesef.
1029384756 sezaryene alın dediğimde gerçekten sınırdaydım. Ebe hala dayanacaksın modundaydı. Bebeğin kalp atışları yavaşlayana kadar da ekrandan izlediler öylece.
Tazebianne yukarıda da dedim. Bir şey değişmeyecek, hastane personelini haklı bulan bi hastane. Kanıtım da yok zaten. Ebeler ve doktorlar da birbirlerini tutacaklar, eminim. O yüzden bir şey diyemiyorum.
ipekss destek alacağım zaten. Bu şekilde çok fazla dayanabileceğimi düşünmüyorum. Eşim lohusalığı atlat bakalım, hormonların kendine gelsin, sonra bakalım duruma göre kime yöneleceğine dedi. Onu bekliyorum.
r10b teşekkür ederim. Siz iyi bir doğum geçirin, bir avazda doğurun inşallah.
ipekss çok yavaş ilerledi kanalda zaten ve dönmedi hiç. Ebe eliyle ilerletmeye ve döndürmeye çalıştı sürekli.
Sedefdinc teşekkür ederim.
Deletedmom_69 yok değil. Bebeği özel hastaneler bile sevksiz kabul etmedi. Bu hastanede doğmamış, bakamayız dediler. :/ mecburen o hastanede 6 saatte bir kan verdik. Bu ameliyatlı halimle hastane koridorlarında bekledim, emzirdim, emzirme aralarında sızdım günlerce. Küvez olsa alırdık küveze dediler. Gözetim altında tutardık dediler. Eee tamam sevk edin dedik, yok edemeyiz tam sınırda değerleri dediler. Bildiğiniz süründük hastanede.
Onbeskasim zaten doktorları suçlayamıyorum. Dediğim gibi doktorun dediklerini bile yapmadı ebe. Bir ara doktora lütfen çıkmayın da ayakta sancı karşılayabileyim diye yalvardım. Doktor çıktığı an çatala çıkmamı istiyorlardı çünkü. Doktor varken biraz daha rahattım en azından.
Minmini umarım… Gerçi vicdanları olsa böyle davranırlar mı emin değilim ama… Teşekkür ederim.
Papatya_kokuyo5 aslında ikimiz de iyi olmaya çalışıyoruz diyelim. Büyük sorunlarımız yok en azından. Ona seviniyoruz. Kadın doğuma gidebileceğimi düşünmüyorum yakın zamanda. Özellikle alttan muayene etmek isterlerse falan yaptıramam muhtemelen ki ben rahattım bu konuda.