Nicknamemoon Canocano58 bizde öyle söyledik uslu olursa bizi yormazsa seneye bu aylarda gezeriz beraber 🤩
61sumeyra Nicknamemoon merhaba bende 23 yaşındayım 3 yıllık evliyim tüp bebek yaptırdım 13 haftalığız suan 🤭🤭
Nicknamemoon 61sumeyra sizin adınıza çok sevindim sağlıkla dünyaya gelsin umarım her şey gönlünüzce olsun ❤️
Nicknamemoon Asyaminannesi tanıştığıma memnun oldumm Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla dünyaya gelsin ablası da hep mutlu olsun 🌺
Ecemnm Nicknamemoon merhaba bizde sizin gibi evlilik yıldönümünde öğrendik bizim içinde çok büyük sürprizdi 6+2 🥹
Nicknamemoon Ecemnm aaaaaayy nasıl güzel tesadüf olmuş bayılıyorum hayatın böyle minik süprizlerine 🌺💕
Mervenur_kcbs Sehermahsum7321 bakalım bakalım nasipse hangi ay öğün inşallah en son ne Zaman gittin kontrole
Mervenur_kcbs Sehermahsum7321 bende 19 una aldım bugün inşallah baya zaman olcak ama bir sorunum yok inşallah iyidir bebiş
Sehermahsum7321 Mervenur_kcbs inş bn yeni kalp atışını dinlemeye gideceğim bnm gebeliklerim hep kürtajla bitiyor oğlumdan önce 15 haftalık hamile idim kalbi durdu depremde korkudan düşük yaptım 12 haftalık idim o zaman Buda Artık Allah’a emanet etmişim
Nurcihannan Hayırlı olsun canım bnde 1 yıllık evliyim 34 haftalık gebeyim. İlk öğrendiğim gün aklıma geldi senin heycanı görünce. Daha cok uzun yolun var önünde insallah rahat gecer gebeliğin sağlıkla kucapına al ❤️
Pelin_95 Nicknamemoon Heycanini cok iyi anlıyorum Bende ayni duygular içindeyim 🥰 23 yaşındayım 4 yıllık evliyim bir defa tutunamadi düştü bu sefer de aşılama yapacağımız ay kendiliğinden hamjle kaldım 🤲 6+5 de gittim kese büyümüştür bebek vardi ama kalp atışını yoktu suan 7+3 um haftaya randevum var insallah duyacağız minik kalbini hepsi sağlıcakla gelsinler insallah
Nicknamemoon Pelin_95 hikayeniz çok özel… inşallah kalp atışını duyar hareketlerini de hissedersiniz. kendinize çok dikkat edin. sağlıkla dünyaya gelsin amin 🙏🏻☺️
dilaraRecep Nicknamemoon dilara adım 25 yaşındayım 4 senedir evliyim 2 yaşında bir kızım 14 haftalıkta bir gebeliğim var samsunluyum aramıza hoşgeldinn ❤️
Nicknamemoon dilaraRecep merhabaaaa 🌺memnun oldum çok. ne güzel genç yaş 2 çocuk nasip olmuş. sağlıkla dünyaya gelsin, cinsiyeti gönlünüze göre olsun 💕