selverg Nicknamemoon küçük bir yanlışlık olmuş en mantıklısı kıza da erkeğe de gidecek şeyler almak renkler artık geride kaldı zaten. Hoş biz hala çok fazla kıyafet vs almama taraftarıyız bekliyoruz az az aldım tabi heyecanımı atabilmek için 🤍
Nicknamemoon selverg ay benim kızım olursa pembiş pembiş alırım ki ben valla 💖 başta beyaz renk giderim ama cinsiyet netleşsin alırım 💖
selverg Nicknamemoon Allah gönlünüze göre versin inşallah ama cinsiyet konusunda şartlamayın kendinizi sonra çok üzülüyor insan 🙈 hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kızım kızım diye sevdik eşim ve ben tüm belirtilerim de öyleydi herkes %99 kız dedi rüyalarım bile kız bebekti doktorum bile %99 kız demişti 3 kere ama erkekmiş 🙈🙈🙈
Nicknamemoon Hamiii ay ardarda doğuma gideriz senle biz yaaa çok tatlı bence 🤩 cinsiyet belli olsun paylaşalım doktor 13-14’tw görürüz dedi bize 🤩
Mervenur_kcbs mervemurat16 yaaa evet genç yaşta anne olmak çok güzel ben bir kez tattım amma Buda bir başka güzel heyacanlar geçiyor yinede
Mervenur_kcbs Mebus yaa inşallah bende 8+3 üm en son 6 +4 gibi gitmiştim bir daha gitmedim kalp atışını duyduk çok heyacan verici sürekli gidesi geliyor insanın
Nicknamemoon selverg yaaaa demi doğru söylüyorsunuz, cidden önemli olan sağlıkları ahlaklı edepli olsunlar sağlıklı olsunlar cinsiyetleri bizim için çokta önemli değil 😌
Mervenur_kcbs Evet evet inşallah herşey yolundadır bu sıra hiç hamile gibi değilim biraz koku hassasiyetim var o kadar
Sehermahsum7321 Nicknamemoon yaa merhaba bn 25 yaşındayım :) 2.5 yaşında bir oğlum var geri çekilme yöntemi ile hamile kaldım 😅korunma yöntemi değil diyeceksiniz cidden adam kendinden emin ise olur eşim istekli olduğu için yaptı şu an 5+4 hamileyim hakkımızda hayırlısı
Nicknamemoon Sehermahsum7321 evet bizimde öyle 🙈 çok emindik hiç aklımıza gelmedi ama biraz sperm kaçmış sanırım 🙈 ne güzel ikinci evladınız olacakmış, gönlünüze göre olsun inşallah amin 🙏🏻
YigitPoyrazMomm Nicknamemoon Çok tesekur ediyorum canım amin inşallah rabbim kokusunu çekmeyi nasip eylesin🙏🌸 hemde çok bambaşka duygular😢
Amigurumi Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Bende 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim bizde 10 aydır istiyoruz bir kimyasal gebeliğim oldu aralık ayında tedaviye başlayacağım. Böyle pozitif haberleri alınca çok mutlu oluyorum enerjim yükseliyor 😊
Asyaminannesi Nicknamemoon merhaba adım Hilal. 25 yaşındayım 3bucuk yaşında kizim var. Şimdi 13 haftalık hamileyim cinsiyetini haftaya ogrenicem inşallah,☺️☺️☺️❤️🥰
Nicknamemoon Asyaminannesi tanıştığıma memnun oldumm Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla dünyaya gelsin ablası da hep mutlu olsun 🌺