Lafayette Elifyarenn offf ya mide bulantilari tekrar mi gelcek:( 27.haftadayım. ikinci trimestir fena degildi ama ayaklarim yaniyordu. Simdiyse hareketlerim kisitli, yorgunluk halsizlik anlamadim
Elifyarenn Lafayette benim ilk trimesterde hiç midem bulanmadı ama şimdi arada bir mide yanması ile karışık bulantı hissi oluyor ama geçiyor
Elifyarenn Nazalex valla klima olmasa halim harap olurdu orası kesin Allah hamiş olan tüm arkadaşlarıma dayanma gücü versin
Elifyarenn Muczm33 bende genel olarak bir ağrı yok ama 31.hafta da yalancı sancılar olmuştu şuan yok ama
babyandmomyy Elifyarenn kalp carpintisi sicaklardan bunalma ayaklarda ödem yatakta dönememe 33. hafta özeti 🥹
nurduran42 Elifyarenn 32 haftalık olduk başından beri mide bulantısı yanması geçmedi 8 aydır rennie ve prialm ile sıkı dostluktayız ama bir fayda görmüyoruz. En sevdiğim dostum Çöp kovası o olmasa ne yapardım bilmiyorum🤣. Artık sağıma soluma 10 dakika anca dönüyorum merdivenler nefes nefese çıkılıyor çokça zor bakalim
Esr_SnL Merhaba hanımlar bende şuan 33haftamdayim karın bölgemde acayip bı sancilanma var sizce normal mi
Elifyarenn Esr_SnL doktorunuza ulaşmalısınız dayanılmaz ise, ama zaten kontrol de 32 haftadan sonra nst istiyor doktor
000 Elifyarenn miğde ağrısı yanması, uyuyamama, aşırı terleme, sıcak basması,yorgunluk,uykusuzluk,ishallik, baş ağrısı, 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
1prensesannesi_ Elifyarenn bnde 35 haftalık hamileyim ve sürekli acikiyorum her zaman yemek yemek istiyorum uyuyamıyorum kasıklarımda aşırı baskı arttı ödemler ayaklarındaki ödemler yüzünden yuruyemiyorum mide yanması bel ağrısı karın ağrısı gözümün önünde sinekler uçuyor tansiyonum düşüyor ellerde uyuşukluk sürekli uyuşuyor ellerim daha neler neler ama az kaldı 32 gün sonra bebeğim kucağımda inşallah 🤲🏻🤲🏻😇
Elifyarenn Muczm33 valla kişiden kişiye değişiyormuş ama benim belimden karnıma doğru giren bir sancı oldu. Dedim doğuruyorum galiba ama uzanınca geçiyor