babymomy_ Evett biz bugün 31+1 olduk. Son 62 gün kaldı. Doğum şeklini doktorum henüz söylemedi. 5 Gün sonra kontrolüm var 32. Haftada o zaman belli olacak mı merak ediyorum. Birde oğluma hala isim bulamadık. Doğunca kendisi karar verecek artık 😄 . Sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Ada022 babymomy_ 36+6 olduk hala dogum şekli belli değil 🤭 son ana kdr değişmezse normal gözüküyor ama belli de olmaz çatı muayenesi vs olmadım daha
defnezumram babymomy_ 31+3 olduk bizde son 60 günümüz kaldı şu an için popomuz aşağı bakıyor sezeryan görünüyor ufuukta bende pozitif sezeryan hikayelerini okuyup motive olmaya çalışıyorum 5 gün sonra görüş günümüz 😂
Elanin_annesi babymomy_ 30+6 olduk bizde 🫠 şu aralar sıcak hava harici hemoroidle savaş veriyorum ve ara ara regl gibi ağrılarım oluyor bazen anlamadığım hareketler yapıyor bebiş karnımda böyle nasıl anlatsam bi tarafa geçiyo sanki toplanıyor geriniyor gibi 😅 bunlar hariç bende 32. Haftama gün sayıyorum güzel kızımı görmek için 🫠💕
babymomy_ Elanin_annesi ah benımdee karnım kasılıyor toplanınca falan yerinde durmuyor . Ama o hareket etsin de her şeye razıyım ben 🥰
Prensess35e babymomy_ bizde 31+0 olduk doktor randevumuza daha çok var bakalım şimdilik bi sıkıntı yok eller ve ayakların şişmesi dışında 🥰
Biyologannee babymomy_ 31+4 teyiz. İlk doğumum normaldi bunu da öyle istiyorum bakalım inşallah nasip olur 🥰
defnezumram babymomy_ aminn inşallah geçen hafta bi acillik olmuştum 1 hafta önden gidiyor demişti bakalım kendi doktorumda aynısını diyecek mi
Idrnm Bizde 31+6 haftaligiz ikizlerimle doğum zamanımız bellisiz günler geçmiyor sıcakta mahvolduk yaz hamileliği çok zormuş yaaa 😔😔😔😔😔
babymomy_ Idrnm kesinlikle çok zormuş . Bende izmirdeyim bu yıl ekstra sıcak oda bizim hamileliğimize denk geldi valla şansımıza 🥲