Yagmursahdam Arkadaşlar sürekli akıntı olduğu için kaşıntı başladı, ne yapmam lazım ya. Çok rahatsız edici bi durum
merveliyyy Yagmursahdam ben çok uzun zaman çektim doktor bi hap bi krem yazdı hemen geçti boşuna çekmişim o kaşıntıyı kokuyu bence doktorunuza gidin
Hilal_blc Yagmursahdam belde agrı da oluyormu bende 22 haftalik hamileym akıntı sanki süt gibi sürekli geliyor bel ağrısı kasık agrisi da cabası 🥹🥹
Civcivinannesiii Yagmursahdam bendede olmuatu doktorum travazol krem verdi iyi gelmisti doktoruna soyleyin
Selin356 Hilal_blc aynı bende oyleyım canım 23 haftalığım bel ağrısı kaşık ağrısı akıntı kaşıntı hepsi var ve kremler vs gecmıyor asla bır gün iyiyse ıkıncı gün aynı
Yagmursahdam Hilal_blc kasık ağrısı var birazda 🥲 sizdeki idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Kaşıntı var oda sürekli akıntı orası ıslak kalıyor ondan oluyor galiba yaaa sinir bozucuu
Damla25 Hamile kaldığım günden beri öyle benimde şuan 12 haftalık çok yoğun akıntım var kaç gündr belim karnım ağrıyor artık
Yagmursahdam Damla25 cok sinir bozucu, ansızın akıntı geliyor günlük pedde kullanamıyorjm oda mantar yapıyor. Camasırım hemen ıslanıyor