gzdegk Birbahargunu Bunu bana doktorum önerdi ama maalesef piyasada yok. Onun yerine osteozinc başladım bir hafta kullanımdan sonra kramplarım tamamen ortadan kayboldu.
Birbahargunu gzdegk trendyolda baktım da vitamin d yazan yerde zinc yazıyor o ne demek bilmiyorum eczaneye danisacagim bi dediğinize de bakarim teşekkürler
Birbahargunu gzdegk icinde d vitamini de var ya ayriyeten verilen d vitamini damlayı da kullanıyor musunuz siz
Blackkcat Birbahargunu çok geçmiş üstünden ama kullandınız ve işe yaradı mı merak ediyorum ben de buna başlıcam
Birbahargunu Blackkcat evet ben çok memnunun bazen birkaç gün icmeyince ağrılar geliyor hemen bir tane atıyorum geceyi rahat geçiriyorum içeriği de doğal olduğu için tercih ettim en çok
Blackkcat Birbahargunu evet ben de vegan olduğu için tercih ettim,çok teşkkür ederim canım çok zaman geçmiş üstünden senin doğuma az kalmıştır belki benim daha yolum uzun inşallh
Birbahargunu Blackkcat 31. Haftadayim son zamanlarda ağrı daha fazla oluyor bebegin ihtiyacı da artıyor, ileriki haftalarda da çok işine yarar iyi yapmışsın sağlıkla geçsin inşallah 😊
Blackkcat Birbahargunu sağol canım ben de 17deyim ağrılarım inceden başladı,diz kapağımda da sorun var diye alayım dedim