Nuraslanklc bende senin gibiyim 8 yaşında oğlum var ilkinde hiç problem yaşamadım çocuğum çok istiyor kardeşi olsun hamile kalıyorum 6-7-8 haftaya kadar gelip düşüyor yaptırmadım test tahlil mr hsg kalmadı en son sav tüpte ebfekdiyon var dediler onun içinde laporoskopi oldum bu kez hamile kalamiyorum ne yapicam bilmiyorum bu ay dotkorumu değiştirdim artık tüp bebeek yaptırmaya niyetliydim doktor dediki kızım sana tüp bebek olmaz hiç bir dikinti yok amh bile 3.0 eşimin testleri çok normal çok güzel sonuçlar Saba tup bebek yapan parani yemek için yapar ben yapamam bunun vicdanına giremem dedi sana tek yapacağım aşılama olur benim sana tavsiyem 3 ve 5 kere aşılama dene bende kabul ettim klomen vericem dedi ve 11. Gün gittiğimde solda iki yumurta Musti biri 18-16 mm estradiolum 572 olmuş hemen aşılama yapalım bu şansı kaciramayiz dedi dün aşılama yaptirdim bakalım sonuç ne olcak şuna inanıyorum hem vakti saatimiz var hemde doktorumuzu çok iyi seçmeliyiz dah once gittiğim doktorlar resmen bana senin çocuğun olmaz dediler ya birinci nasıl oldu demekten düşünmekten kendimi mahvettim