kariyerdeyaparimbebekte22 Gebelikten önce çok çektim gene başıma geldi 😣 Yüksek miktarda değil az miktarda dedi toz verdi bol bol su iç dedi sizce düzelir mi 😔 Bebeğe zararı olmaz değil mi
Asel-2023 kariyerdeyaparimbebekte22 düzenli kuru dut suyu icebilirsin ama önce doktoruna sor gebelikte içilir mi diye aynı antibiyotik gibi 1 bardak suya 1 yemek kaşığı beyaz dut kurusu demliceksin yarısını sabah yarısını akşam aç karnına iciceksin diş apsesine felan müthiş iyi geliyor
gulayse_38 kariyerdeyaparimbebekte22 bebeğe zararı var malesef o yüzden üstünde durmalısınız takip edip ilacınızı suyunuzu düzenli içmelisiniz bende de var enfeksiyon bebeğim için mecbur içiyorum suyu ilacı yoksa bulantıdan birşey içecek halim yok 🤢
Freyan kariyerdeyaparimbebekte22 nioli yağı iyi geldi bana ama doktoruma sormaya çekindim o kızar oyle şeylere biliyorum çünkü 🙄 ama iyi geldi enfeksiyonu ilerletmedi. Bunun yanında o tek içimlik toz,bol su içtim ve çamaşırı utuledjm surekli kuru tuttum
Aslan10 kariyerdeyaparimbebekte22 dut suyu kaynat yoğurt ye bol bol süt iç. Nioli yağı kullanabilirisn ve genital yıkama jeli kullanabilirisn canım ilişki yaşarken de kondom kullanmaya ve eşinin de kendini temiz tuttuğuna dikkat et jelle eşin de özel bölgesini yıkayabilir. Doktora danıştım kullanılabilir canım. Ben arada da sirekli şu içiyorum 2 3 günde 1 geceleri yatmadan suya 1 2 kaşık kadar döküp su koyuyorum üstüne o da iyi geliyir. Gebelikten önce çok çektim kan gelirdi artık o yüzden şuan da olmasın diye ben bütün tuşlara basıyorum 😂😂
buenos Asel-2023 Bende de gebelik boyunca sürekli tekrar etti. Doktorum antibiyotik vermektense bu kürü önerdi. Aynı antibiyotik gibi 1 hafta sabah akşam kullanabilirsin dedi.
kariyerdeyaparimbebekte22 Asel-2023 sıcak suyun içerisine mi dut u eklemem gerekiyor yoksa kaynatmam mı gerek
kariyerdeyaparimbebekte22 Freyan Peki tekrardan mı idrar testi verdiniz ne kadar süre sonra bittiğini gördünüz çünkü doktor ilaçtan sonra tekrar bakalım demedi
Freyan kariyerdeyaparimbebekte22 evet hem tahlil verdim hem de kendiniz de anlıyorsunuz Kaşıntı gecti akinti azaldı vs .
kariyerdeyaparimbebekte22 Aslan10 yaa çok teşekkür ederim bebeğinize bir sorun olmadı sanırım değil mi ben endişe ediyorum bebeğe zarar verir diye
Aslan10 kariyerdeyaparimbebekte22 hiç bi sorun yok fazla herseyi zarar canım 1 2 kaşık 1 bardak suya koya bilirisn
Yagmurr8 kariyerdeyaparimbebekte22 bende enfeksiyon olmuştu fitil kullandım 2 gün sonra toz bir antibiyotik içtim bol bol su içtim geçti çok şükür bir sıkıntı olmaz içini ferah tut bol su iç bol idrara çıkın🦋