Aseleft Mumm91 evet tabii var yürürken otururken ayaktayken farketmiyor bebek toplanıyor ve o anda bi adet ağrısı geliyo 1-2 dakika sürüyor bazen günde 1 kez bazen 2-3 kez falan oluyor
Medine_yasar05 Ao526- benimde 1 Ağustos cnm 31 temmuz yatışım yapılacak 1 Ağustos’ta sezaryan olacağım ve 5 ci sezaryanim olacak nasıl olacak acaba diğerleri gibi hafif olur inşallah
zeynozey Medine_yasar05 bi gün önceden yatış yapmalarına şaşırdım ondan sordum:) Sağlıkla kavuşun bebişe🤲🏻😇
Dilaratosun Aysegul17 bebeğimin kafa çapı büyük normal doğum sağlıksız olur yine de deneyebiliriz dedi ama görünem köy klavuz istemez boşuna boşuna o acıyı çekmeyi tercih etmedim
Medine_yasar05 zeynozey sağol canım bende anlamadım ilk defa böyle oluyor neden bir gün önce yatış yapacaklar acaba 4 ünite kan da istediler bende
Busraalina01 Dilaratosun benim de 3 üne gün verdi ilk bebiş çok heyecanlı korkulu endişeli🥺🥹 size de kolay doğumlar dilerim hepinize
Zynppp_0999 Aseleft Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🌸 Ben nasıl olduğumu bilmiyorum böyle bir sakin gibi görünsem de içimde fırtınalar kopuyor desem yeridir😀 hatta görenle öyle diyor çok sakinsin diye. Ama her şeyi düşünüyorum bir anda 😀