Smyye0303 Amigurumi inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder canim benim😍niyet önemli illaki lazım olucak 🥰🤍
Dnzglsm_123 Smyye0303 ben molfix stok yapıyorum. Her numaradan aldım ama ağırlıklı olarak 4 numara aldım. Bir cesaret aldım ama inşallah pişik olmaz diye dua ediyorum 😅
koalamiyim Smyye0303 bazı bezler pişik yapabiliyor stok yapmayın bence. Prima premium care benim bebeğimde pişik yaptı, o zamandan beri sleepy natural kullanıyoruz. Bir ara naturalin 5 numarası da pişik yaptı extra kullandık 🙈
Smyye0303 koalamiyim ben Prima sevmem zaten almamda oğlumda biliyorum oğluma slepy kullandım sonra molfixe miniesle karışık kullandım hepsini
Momofbebito Smyye0303 ben alerji yapma durumuna karşı korktuğum için stok yapamadım kullanabildiği markayı tespit edip ona göre stoklicam sonrasında
en_guzel_emanetlerim en_guzel_emanetlerim ben kızımda sadece 1.5 ay 1 numara kullanmıştım o yüzden belli olmuyor bebek gelişimi kilosuna bağlı biraz 1 numara bez ne kadar kullanılacağı
Beyzanrrr Smyye0303 bende 5. Aydan sonra baslicam şuan erken olduğunu düşünüyorum 3 buçuk aylık hamileyim baby turco yada sleepy düşünüyorum çevremde bu ikisini çok söylüyorlar Molfix çok pahalı baş edemem onunla
runkli0606 Smyye0303 asla yapmadım ilk çocuğumda ağzım yandı çünkü en iyi markayı doldurdum sürekli tahriş etti bütün bezler elimde kaldı o yüzden bez stoğu asla yapmam tavsiyede etmem hangi marka bebeğine ne etki yapacak belli değil çünkü