Smyye0303 ben yapıyorum ama 2.bebeğim oldugu için biraz tecrğbelendim diyebilirim 🤓 ilk bebeğimde yapmamıştım.
1 numara 32 lı 1 paket aldım. Babay turco
2 numara almadım.
3 numara 5 6 paket falan aldım 2 si prima diğeri baby turco
4 numara da 4 paket aldım. Her ay almaya calısıyorum. Bebeğim kaısm sonu Aralık bası dogacak ve bez fiyatları büyük ihtimalle ucacak.
Islak mendil de stok yapıyorum 12 li 24 lü uygun bulunca alıyorum.
22 aylık kızım var. Ona da aldıgım için anca bu kadar alabildim şimdilik 🤣🤣🤣🤣

Smyye0303
    Hayır daha bende yapmadım ama bende düşünüyorum bakalım

hunilimom ya şimdi seneye fiyatlar uçacak şimdiden almak mantıklı geliyor bana iki marka var aklımda zaten oğlumda öyle yapmistum ya slepy molfix dusunuyodum

Kukulikukuli12 valla iyi yapmışsın canim bende ilk çocuğumdan biliyorum oyuzden şimdiden alicam . Baby turco hiç kullanmadim oğlanda slepy molfixti dışında pişik olunca şimdi bu bebede aynı markalar düşünüyorum ikisi karışık yalnız 1 numarayi niye bı paket aldın en çok ilk aylar gidiyo bez 2-3 paket alsaydın ya 😅ıslak mendili bende koliyle sipariş edecem 24lu yenidogan😁

Eslemala yok canım 1 numara al 2-3 paket ne sıksin bol.bile oluyo ilk ay çocuğa elbiseleri bile olmuyor ki

Smyye0303 kızım 3700 54 cm dogdu. 88 adet 1 numara almıştım 15 gün bezi kullandık 10 tane falanda kaldı ki sık değiştirdiğim halde. Dar geldi 1 numara hep çişi kaldı taşma yaptı bizde 3 numaraya gecmişti bunda da 1 cok almadım o yüzden yetmezse alırım dedim küçük paket 🤭

Smyye0303 ben indirim gordukce aliyorum ilk aylar icin prima aldim devami icin sleepy bio natural islak mendil de stokladim ayrica suan hepsiburada babyturco da 1 alana ikincisi 1 tl ordan da islak mendil aldim 4 ve 5 numarayi da baby turco mu stoklasam diye düşünüyorum cok mu abartmış olurum bilemedim 4 numara kac aylikken kullaniliyor acaba bilenler soylerse sevinirim.

Kukulikukuli12 hee ozaman öyle yap canim maşallah tosun doğmuş resmennnn kizzz 🧿😅ama belki bu kızın gibi olmaz ya 😁simdii neyin olcak canim

Xcbaby üstünde kg yazıyor 4 numara en çok kullanılan numara bez o

sevaldqn1 bence pişman olmazsın slepy Molfix bilindik ve sıkıntı yaşamazsın ikişer paket alıp koymak mantikli niye dersen fiyatlarda uçtu gidiyo şuan 300 de seneye 600 olursa sasmam😁

Smyye0303 sleppy stok yaptım hâlâ yapıyorum 1 numarayı az almışım onu marketten alıyorum 2 numaradan itibaren stok yaptım 1 numara ne kadar kullanılacak belli olmuyor çünkü 3550 doğdu oğlum 1 aylık oldu hâlâ 1 numara kullanıyoruz

Smyye0303 20 + 5 haftalık suanda göstermedi cinsiyeti. 17 haftadayken 200 gr Dı bu da. Bilemiyorum ki ama son 2 ay bellı oluyor az cok kılosu 😄
              Haftaya cumartesi detaylı ultrason randevum var inşallah cinsiyeti öğreniriz 😄

en_guzel_emanetlerim biz iki aya kadar kullandık diye hatırlıyorum oyuzden 1 numara önemli bende oğlumda sleppy kullandım