Ceos0403 Asyos34 geçen sene aralık şubat gibi yine kimyasal oldum 2 kez 1 buçuk sene sonra ilk defa kimyasal oldu üstüne tutma şansı yüksek oluyor diyorlar doğru mu acaba
Ucankus Ceos0403 canım bende 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım Şuan 2. Atımdayım bu ay Ovulasyon testi yaptım yumurtam çatladı değerlendirdik beklemedeyim. Belki geç döllenmedir bekle bakalım kan değerin çıksın 2 gün sonra tekrar ver düzenli artış varsa sorun yok. Ama regl olduysan büyük ihtimalle kimyasaldır
leylaAraf Ceos0403 doğru canm tutuyor ama maalesef benimki tutmasına rağmen 9haftakikken kalbi durdu kürtaj oldum bensce kimyasaldna sonra bı iki ay ara verilmeli
Ceos0403 Ucankus ovulasyon testleri beni çok strese sokuyor ya hayırlısı neyse o olsun belki tutar🥹 sizin içinde hayırlısı olsun inşallah
Ceos0403 rumeysa_0410 kan sonucum yüksek çıkarsa vardır ama tekrar kan baktırmam gerekir dimi adetten iki gün önce silik çizgi aradım resmen küçücük testte ama bunda var
Ceos0403 Nerfemm en iyisi kan sonuçlarını beklemek sanırım pazartesi çıkar dediler oda doktor onaylarsa herhalde
Ozgeccc- Ceos0403 benim kanamam 16.haftaya kadar bitmedi bazen pıhtılı bazen pembe sizinkisi yerleşme kanaması olabilir hayırlı sonuçlar alın inşallaaaah
Ozge56 Ceos0403 bu teste asla güvenmiyorum benimde bundan daha koyu çizgi cikmisti 8 ay önce kuruma cizgisi gözüküyor yani kuruma çizgisi oluyor bu teste
Ceos0403 Ozgeccc- ay inşallah o kadar ihtiyacım var ki bu habere kanamam kesildi gibi bişey çok az geliyor dünden bugüne anlamıyorum hiç bişey
Sedoliko Benim bat 28 hâlâ regl olmadım , ama çok fazla sancım ve ara ara adet olduğumu sandığım ıslaklık oluyor. Bugün akşam kaset test yaptım C çizgim bile silik çıktı. Neden olabilir fikriniz var mı kızlar 🙏🏼