Mlsfcr Kızlar alışverişlerinizi tamamladınız mı acaba ben daha almadım eksiklerimiz var biraz sizlerin nasıl ?
bastet Mlsfcr Valla yavas yavas tamamlamaya calisiyorum, ufak tefek seyler kaldi sadece ☺️ 27+6 olduk bu arada 🥹
birgaripana_ Mlsfcr bende 29 oldum yeni doğan elbiseleri az aldım birinci oğlandı buda oğlan olunca ilkinden kalanalrda var hediye felan da gelir diye çok bişey almadım müslin örtülerinden aldım bol bol poposu için sarmak için kusmuğu için 🤣 battaniye aldım puset takımı aldım cok beğendiğim şeyleri aldım sadeec herşeyi var beşik araba felan. Zaten bez felan almam sadece hastaneye gidecegım gün küçük paket alırım. Belli olmuyor çünkü aldıgım marka bebeğe iyi gelemeyebilir. Keşke herşeyi saklamasaydım dağıtsaydım şimdi eşya almakla uğraşıyor olacaktım vakit geçerdi🤣
Mlsfcr Papatya_kokuyo5 benimde aldıklarım yenidoğan değil sadece zıbın atletleri ağız silme mendili falan almıştım bimden daha yenidoğan için bişey almadım
bastet Mlsfcr evet ya bu siralar baya bi hareketlendi rahatsiz ediyo gibi oluyo hatta aniden olunca😂 bu haftalarda hem buyuyolar hem yerleri genis rahat, 34ten sonra durulurlar alan kalmaz😂😂
Mlsfcr bastet evet ya bazen vajinamda hissediyor gibi oluyorum artık korkutuyor beni ben uyumayana kadarda uyumuyor sanki o da
Merveaysem Bugun tam 30 hf yim hastane hediyelilerine kadar herseyi hallettim çoğu şey de kargoda 😁 biraz pimpirikliyim herseyi önden halledeyim hemde fiyatlar aldı gidiyor kafam rahat doğumu bekleyeyim dedim bi tek bebek arabasi ve montessori yatak yaptıracağım onlar kaldi 33 34 te falan hastane çantamı hazırlar beklerim inşallah rabbim sağlıkla vaktinde dogum nasip etsin hepimize şimdiden kıyafet islerini halledin cok kiyaferi olmamasina ragmen hepsini yıkayıp küçük küçük parçalar ütüleme 2 günümü aldı cok oyaliyor😁
Mlsfcr Merveaysem benim eşimin tayin işi taşınma sürecimiz falan olduğu için erteledik biraz bende yavaştsn başlıcam artık inşallah amin canım inşallah 🌸
Merveaysem Mlsfcr rabbim şimdiden kolaylık versin sürekli bi eksik cikiyor zaten ben liste yapmıştım kendime o şekilde ilerledim size de fikir olsun❤️
tazemommyy Mlsfcr bende şu an öyleyim daha evime yerleşemedim ailemin yanındayım aldığım bir kaç parça kıyafetten başka bir şey yok
Merveaysem Sunshine__ telefonun notlar kısmına yazmıştım alışveriş yaptıkça da sildim hep yazdıklarımı maalesef 😔 googledan bakmıştım bende yenidogan ihtiyaç listesi diye görsellerde falan var öyle listeler üzerine kendime göre ekleme çıkarma yapmıştım sadece
Matmazelbebi Mlsfcr Allaha şükür benim alışverişim bitti. Kendime Depend alacağım bir tek onu da 30.haftada bavula koyarken alacağım. Şu an tam 28.haftadayız🤗🌺💕
Gizmmis Hanımlar bize de dualarınızda yer verirmisiniz bizim erkenci kuşun ekime kadar beklemeye niyeti yok Allahtan herşeyini önceden hallettim şuan hastanede yatıyoruz ertelemeye çalışıyoruz 😶
Agg0207 Mlsfcr bir çok şeyini tamamladım bende kendime pijama takımı Alicam sadece iki üç tane değiştirmek için evdede kullanmak için 3 tane,terlik,bebek giysilleri için organize falan Alicam çıksam bir günde onlarida tamamlicam zamlar gelene kadar herseyini aldım ben aceleden 😂