Kosmosss Elvn o haftalarda biz çok hissedemiyoruz zaten canım ufak ufak anca ve doktor görüyor dediğin gibi☺️ Haftalar geçtikçe kuvvetleniyor
Caglaaa Kosmosss bende 30+3 üm benimde öyle hatta yattığım zaman eşim bile diyor yatağı sallıyor sanki diyor doktorum gayet iyi bir durum olduğunu söyledi, sıkıntısı sadece bana oluyor kemiklerimi kıracak sanıyorum ne ara uyuyor bilmiyorum 😊😂
Calasun Kosmosss bizde aynen biyleyiz uyuyamiyorum hareketli yatinca ben dahada sertlesiyo o tekmeler korkuyorum kalkiyorum😬 doktora dun gittik normal dedi uyku sirasinda da gerilme yer degistirme yapiyolarmis😍 bende hic uyumadigini dusunuyordum ilerleyen haftalarda alani daralicak ve daha az hareket edicekmis🤭💞
Kosmosss Calasun evet yukarda bi arkadaşta dedi uyurkende hareket edebilir diye ben hiç düşünmemiştim😄 aynen gün geldikçe daha az hareket edecekmiş artık daralıyor yeri ☺️
Elifasell Abooww gordun mu bu cocuklar smdıkten uyutmuyo bizi dogdugunda hiç uyutmucak yanı 724 aktıf benım oglusumda uyurlen soluma yatmaya çalışıyorum beyefendı sankı sag boşlugumdan cıkıcak gibi hareketlerıne uyanıyorum ben de hıc uyumuyo sanıyordum hıc aklıma gelmemişti uykuda hareket olayı ☺️☺️☺️☺️☺️
bhdrrabia Kosmosss aynısı geçenlerde eşime ben söyledim bu kız be zaman uyuyo anlamıyorum ama gğzel bişey ☺️