- Haftaya girdim normal doğuran var mı suni sancı verdiler mi? Birde çatı muayenesi yaptıracağım bu hafta aranızda yaptıran var mı? Boştan yere çatım darsa normal doğuma hazırlanmayacağım 🙁
38+0 a girdim normal doğuran var mı ??
Emine12456 devlet hastanelerinde catı muayenesi yapıyolarmı ya benım doktorum yapmadı hala 38+5 teyım bende
@brsngengec yapıyorda ben bugün sordum haftaya yapalım dedi. Şimdi canın acır dayaanamazsın dedi o kadar mı ya çok korktum😫
Emine12456 ben oldum bugün hiç acımadı doktordan doktora farkediyor olabilir ama hiç kasmadım kendimi korkutmayın kendinizi çok kısa sürüyor zaten
Emine12456 tam 38 de doğum yaptım, hiç çatı muaynesi olmamıştım doğum yapacagım gün nişanım geldi hastaneye gittim ve çatala koydu beni biraz acıcak dayan doğumunu kolaylaştırıcam dedi dr gerçekten acıdı demir bişeyle genişletti sanki sonra açılmam kolay oldu sancı çok çektim öncesinde ama 1 dk bile sürmedi ıkınma falan olmdı doğurdum herkese hayırlı doğumlar dilerim
Emine12456 valla bende korkuyorum baya ama bana yapalım fılan demedi 40 haftaya kadar bekleyelim gelmezse ona gore Bı yol izleriz dedı sadece
Emine12456 devlette nts de sanci çıkmadan yapmiyo bence ben 39 haftalik gittim yapmadi bana 38. Haftamda baska bi hastaneye gitmistim acil sancim var diye orda yaptılar aciklik bakmak icin ama kendi doktorum cati muayenesi yapmadı normal kontrolumde
@Semyyy Allah Allah ama ya çatın darsa normal olmaz ki
@brsngengec ama çatı darsa normal olmaz ki 40 a kadar beklemenin ne anlamı kalıyor 🙁
@Livanur22 Allah banada senin gibi doğurmayı nasip etsin bacııım 😂😍😍
@balbebek_ haftaya kadar doğurmazsam gidipte yaptırayım 😂
Emine12456 çatının müsaitliği ancak doğum başlayınca anlaşılır o yüzden çoğu doktor bakmaz baksa doğru sonuç vermez. Benim doğum başladığı gün baktılar
Emine12456 bu arada 38+3 de doğum yaptım
@Knergiz çatının dar olup olmadığı ile ilgili bilgi veriyor sonuçta çok dar dediği zaman kendileri uygun görmüyor bunu kendi doktorumda demişti
@Knergiz ay maşallah 😍
Emine12456 çatının darlığı doğum başlamadan belli olmaz. Kasılmalar başlayınca pelvis kemiği yumuşar, önceden dar denen çatı genişler. Çoğu bilinçli doktor sancılar başlamadan çatı muayenesi yapmaz. Sizde boşuna ona odaklanıp olumsuz bişeyler duyma düşüncesi ile kendinizi üzmeyin.
Bende 38 de oldum çatı muaynesi gram acımadı 1 cm açılma vardı şimdi 39. Hafta içindeyim ama gelen giden yok 2 hafta önce de nişanım geldi 😅 şimdi kontrole gidiyorum bakalım ne dicek
Emine12456 muayene etmedıgı ıcın bılmıyorum hıc devlet hastanesi malum yapacak bısıy yok dua edin bana lutfen kendı sancıma gıtmıs olayım doguma 🙏🙏😒
@Eybikk ne dedi peki ?🥰