@Knergiz çatının dar olup olmadığı ile ilgili bilgi veriyor sonuçta çok dar dediği zaman kendileri uygun görmüyor bunu kendi doktorumda demişti
38+0 a girdim normal doğuran var mı ??
@Knergiz ay maşallah 😍
Emine12456 çatının darlığı doğum başlamadan belli olmaz. Kasılmalar başlayınca pelvis kemiği yumuşar, önceden dar denen çatı genişler. Çoğu bilinçli doktor sancılar başlamadan çatı muayenesi yapmaz. Sizde boşuna ona odaklanıp olumsuz bişeyler duyma düşüncesi ile kendinizi üzmeyin.
Bende 38 de oldum çatı muaynesi gram acımadı 1 cm açılma vardı şimdi 39. Hafta içindeyim ama gelen giden yok 2 hafta önce de nişanım geldi 😅 şimdi kontrole gidiyorum bakalım ne dicek
Emine12456 muayene etmedıgı ıcın bılmıyorum hıc devlet hastanesi malum yapacak bısıy yok dua edin bana lutfen kendı sancıma gıtmıs olayım doguma 🙏🙏😒
@Eybikk ne dedi peki ?🥰
@brsngengec ayyy inşllahhh benimde öyle olur Allah hepimize kolaylık versinnn kolay bir doğum olsun inş
Emine12456 açılma 2 cm bebeğin kafası kanalda artık bekliyoruz dedi , bakalım bizde bekliyoruz 💖
Emine12456 işte bunu bilemez zaten açılmadan doğum başlamadan çatı dardır
Emine12456 38+4te normal doğum yaptım. Bi kaç gün öncesinde de çatı muayenesi olmuştum
@Eybikk yatış yaptılar mı☺️🙏
@Benherseydenoncebiranneyim nasıl geçti doğumun canımm Allah analı babalı büyütsün 😍
Emine12456 benim doktorum dogumda yapicak cati muayenesini🤷♀️
@Miniikmucizem valla anlaşılmaz dedikçe herkes benide korkutuyorlar 😂
Emine12456 Allahım cok amın 🙏🙏🥰
Emine12456 ay canim korkma çoğu doktor önceden yapıyor illaki anlıyorlardır 🙏
Emine12456 inşallahh 😊
Emine12456 yok sanırım 4 cm açılma olmadan yatış yaptırmıyorlar evdeyim öyle doğursam artık diye temizlik filan yapıyorum 😅
38 de cati muayenesi yaptı 2 cm açıklık var dedi biraz uyaricam doğumun başlasın dedi ozeldeki doktorum bende yarın gelirsin dedi hastaneden çıkar çıkmaz sızı girmeye başladı gittikçe çoğaldı 19 saat sanci çektim 38+1 de epidural ile normal dogum yaptım suni sanci vermislerdi
@Mrv2772 özelde mi yaptınız. Doğumu