Artemaaa_1 Kizlar kocam kaynanamın ismini koymak istiyor hevesleniyo durdu koyalım diyo arkasına iki isim olarak Durdu Ela nasıl
bebitomom Artemaaa_1 ay ne alaka ya Durdu ne Allah aşkına bence uygun bir dille konuşun koymayın ne saçmalık sizin annenizin de adını koyun o zaman erkek olunca da kayınbaba adı koymak ister kesin sizin yeriniz de olsan asla kabul etmem
Freyan Artemaaa_1 Harika tercih! Kayinvalideler yaşasın hiç ölmesinden,ölseler bile varisleri yaşasın çünkü kendileri kraliyet ailesinden.Soylu olmak başka bisey
Aysee1123 Artemaaa_1 Koymak istemiyorsanız koymayın bence buna zorunlu hissetmiyorsanız kendinizi. Durdu isminin arkasına ne koyarsanız koyun olmaz çünkü
Poncik38 Artemaaa_1 çocuğunuza yazık edersiniz . Ilerde ki hayatini düşünün. Herkes modern isimler koyarken Durdu nedir . 2 isim koysaniz da kurtarmaz maalesef
Artemaaa_1 bebitomom kabul etmiyorum ama beni hiç dinlemiyor ki bende ela derim durdu ismini kullanmam diye düşünüyorum
Deletedmom0071 Durdu, döndü, durmuş, dursun, dursiye… sizce de bu isimler çocuklara hakaret gibi değil mi? Hadi öncekiler cahil. Ya biz?
Artemaaa_1 Deletedmom0071 bana kalsa bende koymak istemiyorum ama dinleyen yok kafasının dikine gidiyor
Bgm10 2023 yılındayız uzay çağına geldik neredeyse o bebeğe haksızlık değil mi isminin durdu olması sırf kayınvalide ismi diye yapmayın lütfen
ChemistrySK Durdu degilde Duru koymayi onerin esinize, dyrdu ismiyle cok dalga gecilir eskisi gibi degil sy an diye tatli dille soyleyim. Ben biliyorum o anne baba ismi koyma sevdasi tum erkeklerde var sanirim ,inat ettimi ederler siz bunu onerin bence duru guzel bi isim ve andiriyor kayinvalidemin anisina koyduk dersiniz esinizin ici rahat etsin diye
Artemaaa_1 ChemistrySK evet duru ismini bende. Çok saf temiz buluyorum ama illa annesinin ismi olacak şov yapacak
Gbbggj Artemaaa_1 duru olması için ikna etmeye çalışın bende asiye ismini Asya olarak koyacağım anlamı kötü dedik
Minikmucizelere Artemaaa_1 sen kullanmayabilirsin ama o durduyu hep okulda iste her yerde herkes kullanacak maalesef onlar sadece ela istemiyosa sizde durduyu istemiyorum demelisiniz çünkü ileride kiziniz babasına degil sizi suçlu gorecek niye karsi cikmadin diye kendimden biliyorum bende anneme cok derdim niye babamlarin dedigi oldu bi sey demedin diye
Aysenurdesign Artemaaa_1 dinimizce bile kadına ait ismini koymak ben olsam gerekirse kavga ederim huzursuzluk çıkarırım yine koydurmam çocuğumun hayatını şekillendirecek ismi sonuçta ne yağcılıktır ya anne ismi koymak ne sinir oluyorum böyle dayatmalara
Artemaaa_1 Minikmucizelere evet ama benim abimde amcamın ismini koydu direk oradan vuruyor beni senin abinde amcanın ismini koydu bende annemin ismjni koyacam diyo direk kavga etmek de istemiyorum
Minikmucizelere Artemaaa_1 benim arkadasimda kocasi istedi diye kaynanasinin ismini koydu ilk coxuga cok pisman ikinciye kendi koyacak keske ilkini kabul etmeseydim benim adim niye boyle der diyo haklida illaki dicek benim adim niye babanemin adi diye Yani siz ztn kabul etmeyi goze almissiniz bize bi sey demek dusmez artık
Artemaaa_1 Minikmucizelere kabul etmiyorum ama bı isim içinde kendimi hamile hamile strese sokmak istemiyorum kavga edecek ben ustelersem biliyorum sonu iyi olmayacak en iyisi bende kimliğe durdu ela köy ama biz ela diyelim diyorum
Kmsl0148 Artemaaa_1 kimliğe sadece Ela yazdırın .Sonuçta kimliği göstermenizi gerek yok.Durdu Ela koyduk dersiniz.Yazik yavrucagiza Ela ismi bile onu buyuyunc arkadaşlarının dalga geçmesinden kurtaramaz