Gixemm ladyax dış gebelikte ilk değer çok yüksek çıkıyor hatta ya çoğul gebelik ya da dış gebelik olabiliyor diyor doktorlar yüksek beta değerinde
ladyax Gixemm hiç diyenini duymadık görmedik ama neyse 🤔 beta değerinin çoğul gebelikle hiçbir alakası yok hangi doktora sorsanız söyler alakası olmadığını.
Gixemm __mom1 bir arkadaşımın başına gelmişti sonrasında değer düşüyorsa ya da farklılık gösteriyorsa bilemiyorum
Gixemm ladyax sizde bir sorun doktorunuza daha erken pozitif değer ve beta hcg değeri daha yüksek görülebiliyor ikiz gebeliklerde
Gixemm ladyax çok bilen çok yanılır derler yine de siz bilirsiniz tabi sizin dediğinizde doğru olabilir ben doktora soracam sizin dediğiniz gibi mi diye
ladyax Gixemm çok bildiğimi iddia etmiyorum tabiki tıp literatüründe olan bilgilerden yola çıkarak konuşuyorum ama bilim bu günden güne değişebilir tabi hiçbir şeyin kesinliği yok bugün çok doğru olan yarın yanlış çıkabilir
zhala_huseynova97 sorybaby Merhaba malesef düşük yapdım:(Bende idrar yolu enfeksiyonu vardı ondan yada bilemiyorum.Aslında iyi tarafı kürtaj olmaya ihtiyac kalmadım düşüş yaşadım sonra 2 ay korundum.Şimdi bebek isitiyorum hatta delirmek üzeryim.Sizde nasıl ki artış?
sorybaby zhala_huseynova97 benim bi oglum var 6 aylik bu ay da hamile oldugumu ogrendim zaten şşkinlik icerisindeydik 25 ekimde 218 di beta hcg 30 ekimde ise 658 çıktı ve kanama olmaya başladi ilk leke gelmişti koyu renk sonra kanamaya döndü doktor iki gun sonra tekrar bakicam ona gore hareket edelim dedi bende ne yapacagimi bilmiyorum kafam allak bullak