Papatyahanimm Gamzeeeeeee06 kimyasal gebelik olabilir ama kimyasal gebelikten sonra saglikli gebelik orani artiyor diyorlar
tarihcianne20 Gamzeeeeeee06 2 günde ikiye katlaması lazım. Sağlık ocağına takip ettirin isterseniz aynı yerde devam edin .
Asyaegemenmom Geç döllenme olabilir önemli olan iki gün sonra beta HCG bin yükselmiş olması düzeu aralıklarla
Ebruebos Başka bir yerden yapın . Benim 190 dı devlet acilde yaptım 1.8 çıktı yani bebek yok anlamında aynı gün özele gittim 505 çıktı. Bazen yanlışlık oluyor
Ebruebos Beta değerinde bir sıkıntı olmadı kese de gözüktü ama kanamam oluyor arada düşük tehlikesi var yatıyorum
zhala_huseynova97 Benim betta düzensiz artıyor 116 135 251 456 689 böyle ilk haftalarda düzensiz olub sonra düzene giren ve sağlıklı hamilelik yaşıyan varmı?
Gixemm Benim betam 1.2 4 gün sonra 61 2 gün sonra 151 sonra baktırmadım ama kanamam yok kimyasal gebelikte kanamayla birlikte mi beta düşüyor bilgisi olan var mı bende bunu merak ediyorum
Gamzeeeeeee06 Gixemm benim 44 çıktı ama daha önce ilk baktırdğımda başka hastaneye gitmiştim 58 ile gebesiniz dedi doktor geri düşünce endişelendim şimdi tekrar kan vermeye gidiyorum
__mom1 Normalde artması gerekiyor düşüyorsa kimyasal gebelik ihtimali yüksek. Adet gününü bekle kanama olmazsa tekrar test ver. Sürekli kan verirsen çok yıpranırsın
Gixemm __mom1 bir arkadaşımın başına gelmişti sonrasında değer düşüyorsa ya da farklılık gösteriyorsa bilemiyorum