Ao526- Sunshine__ Amiin inşallah 🙏🏻 Bizim geri sayım var 😍 Son 2 gün , Salı günü doğuracağım inşallah 🙏🏻
Sunshine__ Ao526- Ayy maşallah rabbim kolaylık versin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah bende bugünleri görürüm iyice sıkıldım çünkü hamile olmaktan 😂😂
Pofudukkbulutt Sunshine__ ilk kez duydum dur bakalım daha ne duyacağız. Bende sürekli buz yerim geçen günde buz yerken kv dedi ki buz yeme çocuğun kafası sorunlu olur yani engelli demek istedi galiba, of bir rahat bırakmıyorlar illa yorum yapacaklar.
Sunshine__ Pofudukkbulutt Bana da kv demişti namaz kılarken oturarak kıl secde ye gitme çocuğun bir yerlerini ezersin çocuk yamuk olur demişti 😂😂😂😂
Ao526- Sunshine__ Amiin amiin inşallah 🙏🏻🙏🏻😍 Ayy sıkılma sıkılma zaman hızlıca geçiyor sonra diyorsun ki hamileliğimi özleyeceğim 🥹 içeride varlığını hissetmek çok güzel anın keyfini çıkarın 😍 bir bakıyorsun zaman dolmuş 🥹
ipekss Pinklove jdjdkwksk bu iyi sonra tanıyamıyorum baktım Müge falan var isme bakıyorum allah allah didim yanlış kişi mi
Mervenur_kcbs Sunshine__ ben çok çiğnemiştim ama kaka sorunumuz hiç olmamıştı bununla bağlantısı olduğunu sanmıyorum ama 😅bende duymuştum