Pnr_KMRC1 Sunshine__ hiç sakız çiğnemedim😁 inanmam böyle şeylerede doğuma az kaldı bakıyım nasıl olucak yavrum😁🫣
Sevvallll12 Sunshine__ duydum ve 7/24 Sakız çiğnedim 😂 pazartesi doğumum var hatırlatın size bilgi vericem durum hakkında 😂😂
Sunshine__ Sevvallll12 Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah canım tamam eğer unutmazsam hatırlatırım 🤭😂
Glcn12 Sunshine__ boku paçalarına kadar geçerdi ama ben onunla alakası olduğunu düşünmüyorum 😅😅şimdi ikinci hamileliğim yine çiğniyorum bakalım bu nasıl olur
_brcu88_ Sunshine__ yok artık yaaaaa ne saçma bişey 😂hiç sakız ciynemezsek çocuk boksuzmu oluyormuş bu milletin saçmalıkları beni bitiriyor 😂
mombabe Sunshine__ asdfjckskshs o kadar çok sakız çiğnedim ki eğer gerçekse yandım 🤣🤣🤣 biz harika bir milletiz 😅
Ao526- Sunshine__ Ahahah bende bunu çok Sakız çiğnersen salyalı olur diye duymuştum 😂 oda arkadaşım hunharca ağız mendili hediye etmişti 😂 nedenini sorduğumda Sakız çiğniyorum diyeymiş 😂 Naneli veya şekerli sakızlar mide bulantısını bastırıyordu da 🙈🙈😂