Kevbat fbulut97 Evet bir yere toplanıyor sertleşiyor canımı o kadar yakıyor ki 🥹 Daha yeni 36ya girdik erken olur diye korkuyorum bende 😅
fbulut97 Kevbat hareketleri benim de canımı acıtıyor artık sıpanın😄 37den sonrası erken doğuma girmiyormuş artık 1 haftacık daha sabrediversin minnoş😍
runkli0606 Kevbat o kasılmalar ve adet ağrıları yalancı sancı canım artık sona geldik gaz son 2 haftadır bendede oldu 37 haftadayım bende
Kevbat runkli0606 Sanki tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum koşuyorum tuvalete sadece gaz 😂 düzgün de oturamıyorum zaten, zorlanıyorum ya 😌 Siz bayağı büyütmüşsünüz dayanmışsınız maşallah 🧿
runkli0606 fbulut97 sal gitsin içinde kanser olacağına dışında konser olsun🤣🤣 annem hep bir ossuruk bin doktordan iyidir derdi🤣
runkli0606 Kevbat vallahi büyüttüm ama gelde bana sor ıkınıp fırlatasım var artık allahın gücüne gitmesin ama dayanamıyorum yuvarlanarak geziyorum çok yoruldum🤣
Kevbat runkli0606 Aaahahahah 😂 Güldürdünüz beni valla. Allah yardımcımız olsun, benim boy 150 bende taşıyamıyorum aşırı ağırlaştım, ayağım falan takılsa bir yere yandım duramam kesinlikle 😂 Bazen ağlıyorum ağırlıktan 😅😅
runkli0606 Sudeeee 🤣🤣sabrım kalmadı bi çıksaydı artık herşeyi yapmaya başladım hurma adaçayı ananas plates topu sıcak duş yok anacım tek bir belirti yok