Kevbat 36 haftalığızz afedersiniz ama çok gaz çıkarma ihtiyacım oluyor sizinde böyle mi? Birde bebek içerde kasılıyor bazen nedendir yaşayanınız var mı? 😌
Zeynep1601 Kevbat bizde durum aynı gaz konusunda eşimden utanıyorum artık çıkmasada büyük sıkıntı yapıyor 😂ve kasılmalarimizda gün içinde oluyor sık olmamak kaydıyla artık bu haftalarda normal kabul ediliyor doktor kasılmaların sıklığı ve uzunluğu artarsa gel dedi sizde takip edin çok fazla artarsa mutlaka doktora gidin
fbulut97 Kevbat 36+5im gaz konusu bende de çok sıkıntı maalesef ama salıyorum gidiyor yoksa beni mahveder çıkaramayınca😅 benim karnımda sertleşme oluyordu son 1 haftadır bebek toplanıyordu hatta bugün nstde sancı olarak da çıktı ama düzensiz doktorum yalancı sancı bunlar sıklaşırsa hemen gel dedi
runkli0606 Kevbat o kasılmalar ve adet ağrıları yalancı sancı canım artık sona geldik gaz son 2 haftadır bendede oldu 37 haftadayım bende
Kevbat Zeynep1601 Ay çok teşekkür ederim bugün normalde kontrolüm vardı ama doktorum gelmemiş geri dönmek zorunda kaldım haftaya kaldı ne yazık ki. 😞 Bende o yüzden burdan yaşayanlardan bilgi almak istedim sağolun 🙏
Kevbat fbulut97 Evet bir yere toplanıyor sertleşiyor canımı o kadar yakıyor ki 🥹 Daha yeni 36ya girdik erken olur diye korkuyorum bende 😅
runkli0606 fbulut97 sal gitsin içinde kanser olacağına dışında konser olsun🤣🤣 annem hep bir ossuruk bin doktordan iyidir derdi🤣
fbulut97 Kevbat hareketleri benim de canımı acıtıyor artık sıpanın😄 37den sonrası erken doğuma girmiyormuş artık 1 haftacık daha sabrediversin minnoş😍
Kevbat runkli0606 Sanki tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum koşuyorum tuvalete sadece gaz 😂 düzgün de oturamıyorum zaten, zorlanıyorum ya 😌 Siz bayağı büyütmüşsünüz dayanmışsınız maşallah 🧿
runkli0606 Kevbat vallahi büyüttüm ama gelde bana sor ıkınıp fırlatasım var artık allahın gücüne gitmesin ama dayanamıyorum yuvarlanarak geziyorum çok yoruldum🤣
Kevbat runkli0606 Aaahahahah 😂 Güldürdünüz beni valla. Allah yardımcımız olsun, benim boy 150 bende taşıyamıyorum aşırı ağırlaştım, ayağım falan takılsa bir yere yandım duramam kesinlikle 😂 Bazen ağlıyorum ağırlıktan 😅😅
runkli0606 Sudeeee 🤣🤣sabrım kalmadı bi çıksaydı artık herşeyi yapmaya başladım hurma adaçayı ananas plates topu sıcak duş yok anacım tek bir belirti yok