Bebeklerim2p 35 gün önce kürtaj olmuştum boş gebelikten şimdi yine hamileyim 2 tane erken gebelik testi yaptım ikiside belirgin şekilde çıktı pazartesi günü kan vericem inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder rabbim sizde dua eder misiniz Allah rızası için şu mübarek günde 🙏🧿❤️
Bebeklerim2p minipanda Evett ertesi gün hemde 980 küsürden 320 e düşmüştü rahimde kontrol edilmişti sıkıntı yoktu ve pazar günü çok hastaydım hastaneye gittim betaya da baktırmıştım 0.100 çıkmıştı bugün de pozitif gördüm çok şükür
Bebeklerim2p mothersofbabies Çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🧿❤️
Esma_2525 Bebeklerim2p benim beta 1.20 çıktı ama bana negatif çıktı sizde 0.100 nasıl oluyor anlamadım
Bebeklerim2p Esma_2525 pazar günü hastaydım grip ilaç almak için beta baktırdım negatif çıktı 0.100 bugünde erken gebelikte pozitif gördüm emin olmak için iki tane yaptım pozitif çıktı
Sermec27 Bebeklerim2p hayırlısı olsun inşallah bu sefer kucağına alırsın bende 23 gün önce kürtaj oldum hala lekelenmem devam ediyor ama inanılmaz korkuyorum hemen hamile kalmaya iki kürtaj bir de ölü doğumum var inşallah bu sefer sağ salim kavuşursun evladına sonu gelir inşallah rabbim bizlerin kucağını Tekrardan doldursun inşallah ben sanırım uzun bir süre korunurum isteyerek mı hamile kaldın yoksa korunurken mi
Bebeklerim2p Sermec27 benim ikinci bebeğimdi boş gebelik yaşadım doktor 2 adet gör öyle kal hamile dedi ama adet olmadan hamile kaldım çok şükür isteyerek hamile kaldım ben çok zor hamile kalan biriyim 3.5 yıl korunmasız olmasına rağmen düşük olan olmuştu şimdi çok çabuk hamile kaldım rabbim nasip etti inşallah sağlıkla alırım kucağıma rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🙏