leylaAraf Kızlar ben otomatik hesaplama yapınca erkek takvime bakınca kız çıkıyor hangisi doğru acaba bilen varmı.Benim yasim 25ama otomatik de 26yaziyir.Hurafe doğruluğu kanıtlanmamış ama ceremde tutanda çok yardimci olur musunuz 🌺
Ayfer33 leylaAraf bana çevremdekiler olsun uygulamadaki kişiler olsun anneler olsun yani ultrasondaki görüntülerimi görenler olsun herkes dedi ki kızın olacak kız kız görünüyor bütün hurafeleri denediler makas bıçağı yok erik yememi eşliği sevmemi herkes kız dedi Çin takviminde bir erkek yazıyordu sonuç erkek 22 haftalık🤣🧿😇💙
leylaAraf Ayfer33 maşallah Allah bağışlasın inşaallah canm.peki siz otomatik mı hesaplama yaptınız düz normal takvime mı baktiniz canm
Vaveylaanur Ayfer33 aynen benimde öyleydi herkes kız diyodu erik yerdim sizin gibi ama sonuç erkek ben hep erkek hissettim ve çin takviminde de erkekti
Ayfer33 leylaAraf oraya yazdım. İşte. Bnm doğum tarihini. Son adet tarihimi felan istiyordu hesqplaya. Bastım o şekilde hasaplatirdim
Ayfer33 leylaAraf https://www.sabah.com.tr/hesaplama-araclari/cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama?birthdate=1996-08-30&pregnancydate=2023-02 buradan doğum tarihinizi ve. Son adetinizin olduğu. Ayı yaziyorsunuz
Ayfer33 leylaAraf yanlış olma yılını ayarla. Ayını gününü. Bana yaz bqkalim yilini gününü ayını bide son adet olduğun tarihi