crazymommy Kızlar 21. haftamdayım. Hala hiç kilo almadım 2,5 kilo vermiştim 1 kilo daha vermişim. Kolay kilo alabilen bir insandım normalde, hamilelikte metabolizmam aşırı hızlandı. Yemem çok iyi bebek 1 hafta ileride gidiyor, ama kilo almıyorum veriyorum benim gibi olan var mı
peri5860 crazymommy Ay ne güzel bebek iyiyse sorun yok canım demekki sen de son trimesterda alacaksın. Bu da olabilir her bünye farklı çünkü
AsyA_34 crazymommy Bende 20+2 haftalığım 2 kilo aldım acaba son aylarda birden mi alacağız anlamadım 🫣 bebeğim de çok şükür iyi haftasında ilerliyor
Catsofmom crazymommy Kuzum ilk 3 ay içinde 4 kilo aldım. 2.trimesterda çok yememe rağmen 3 kilo vermiştim. 3.trimesterdayım şimdi 34.haftadayız. Toplamda 4.5 kg aldım. Çok kilolu bir hamilelik geçirmene gerek yok şnsanlara bakma. kilo vermem bebeğini etkilemiyor demek ki yararlı şeyler yiyorsun. Yavrun iyi olsun yeter 😍 benim yavrum 2340 şu an. Doktorum en fazla yarım kg almıssın bünyene çok iyi dedi
Bernasnli crazymommy 6. Ayda almaya başladım göbeğimde o zaman çıkmaya başladı benim bebiş biraz önden gidiyor haftasına göre
crazymommy Catsofmom Yaa sağlıkla gelsin kuzucukk ❤️❤️ muhtemelen bende o civarda kilolarla bitiricem hamileliği 4-5 kiloyla ☺️ Kilo vermem ilginç ama almasam sadece tamam da
crazymommy Ahlassmom Valla bende şaşırıyorum canım bünyem aşırı hızlı kilo alabilir bi bünye ama hamilelik benim metabolizmayı ateşliyor anladığım kadarıyla 😂
KumCi crazymommy ben de 18 haftayı bitiriyorum 49 kiloyla başladım 1.trimesterde 51 olup tekrar 48-49lara indim ve şimdi tekrar 51 oldum sanırım bebek kilo alıyor çünkü sadece göbüşüm büyüyor bana geçmiyor kilo 😋 bence iyi bir şey bu sonradan vereceğimiz kilo az olur ahahaha bebiş sağlıklıysa hiiç üzülme aksine sevin 😘🫶🏼
Mrvcakatt crazymommy bebegin gelisimi iyiyse bir sıkıntı olmaz. InsaAllah ben de kilo almayip kilo veririm. Kayinvalidem kilo alacaksin diyorr