Pofudukkbulutt Kızlar şuan perinatoloji bölümü ücreti ne kadar? Ve kendi isteğimle perinatolojiye gitsem bakar mı haftam uyumlu çünkü. Ve aynı gün parayı ödersem o gün bakılıyor mu? Ve ultrason kağıdı veriyor mu?
merveliyyy Pofudukkbulutt ben Fırat üniversitesinde yaptırdım 200 küsür kadar bir ücreti vardı doktor baya uzun baktı heryerini gösterdi remzi diye bir doktor ben sabahtan gitmiştim normal kadın doğuma onlar yönlendirdi saat üçten sonra para yatırıp sıra bekledim sonra girdim ilgiliydi
Bydnr Ücretini bilmiyorum ben fethi sekin şehir hastanesinde ücretsiz yaptım ,ama orayada sorduğumda saat 3 de gelip paranızı yatırıp hemen girebiliyorsunuz diye biliyorum
Pofudukkbulutt Bydnr bende Fethi sekin de yaptırdım ama salak doktor 5 dk baktı hiç bir bilgi dahi vermedi. Enabıza düşer dedi 1 hafta oldu hala düşmedi. Sizin rapor ne zaman düştü?
Bydnr Pofudukkbulutt doktor biraz tuhaf evet benimde o kadar sürdü 5 dk felan anca bence yeterli çünkü Bebek radyasyon ne kadar az alsa o kadar iyi ,benim hemen aynı gün düştü doktoruma gösterdim kontrole gittiğimde çok şükür bir problem görünmüyor dedi .
Bydnr Pofudukkbulutt kendisi de bir problem görse söylüyor zaten demek ki bir şey görmemiş çok şükür bana da bir şey demedi çünkü 🥰☺️
Pofudukkbulutt Serap-asel randevu almadan perinatoloji bölümüne gidemiyor muyuz illa önce kadın doğum doktoru mu görmesi gerek?
Serap-asel Pofudukkbulutt bldıgım kadarıyla hastaneye randevusuz hasta almıyorlar ama arayıp sorablrsınız bıde burcın bey var çok ıyı doktor